≫ 

Žestoka tuča navijača Lestera i Napolija: Sve počelo na ulici, završilo se haosom na tribinama

Čini se da su Englezi ovde izvukli deblji kraj

  • 3
Tuča navijača Lestera i Napolija Printskrin: Twitter/@Ultramaniatics_/@omz510

Osim po tome što su osvojili najviše bodova tokom 1. kola evrokupova, timovi iz Engleske su bili u centru pažnje i zbog svojih navijača koji su bili kao "pušteni s lanca" u sredu i četvrtak!

Nakon što su Vest Hemovi pretukli dvojicu Hrvata u centru Zagreba, huligani Lestera su ispred stadiona i na njemu imali obračin sa pristalicama Napolija.

Lester i Napoli su odigrali 2:2 derbi prvog kola LE, ali se po snimcima čini da su Italijani dobili taj navijački rat koji je počeo pre same utakmice kada su se sukobili ispred "King Pauer" stadiona.

Na društvenim mrežama tvrde da je jedan navijač Lestera isečen, a sukob se nastavio i na tribinama kada su domaći huligani nasrnuli na Italijane nakon poslednjeg sudijskog zvižduka.

>>> Sasuolo je poslednjih sezona prijatno osveženje u Seriji A, u novom prvenstvu krenuo je s polovičnim uspehom, ali večeras (20.45) ide na pobedu protiv Torina - kvota na keca je 2,00, na iks 3,60, a na dvojku 4,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Sasuolo - Torino.

Krenuli su Englezi da bacaju sve i svašta ka svojim rivalima koji su potom preskočili ogradu i krenuli u fizički obračun.

Video: Pogledajte iz bližeg ugla kako je počela tuča Delija pred meč sa Jang Bojsima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • frateli

    17. septembar 2021 | 08:46

    Napolitani. Grazzie per tutto. Braca docekali nas kao careve u Napulju.

  • asdf

    17. septembar 2021 | 08:34

    Bravo Napolitanci!

  • Iko

    17. septembar 2021 | 09:59

    Samo da ne kazne cz ili partizan zbog ovog sukoba. Inace, na nama ostre k . na ovo ce sigurno zazmuriti. Mafija u fudbalu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA