≫ 

Vezista Čelsija objavio snimak kako mu lopovi pljačkaju kuću, dok je on igrao Ligu šampiona

Džejms poručio da je na tragu lopovima

  • 2
Ris Džejms Printskrin: Instagram/reecejames

Engleski reprezentativac Ris Džejms imao je iza sebe neverovatnu noć u utorak! Dok je igrao za Čelsi meč Lige šampiona protiv Zenita, lopovi su u tom trenutku provalili u njegovu kuću i ukrali sef!

Vezista je odmah prijavio pljačku, a kompletan video snimak iste, na kom se vidi kako kriminalci ulaze, probijaju kapiju i uvlače sef u automobil je postavio na Instagram.

- Dok sam igrao meč LŠ, grupa lopova je kukavički provalila u moju kuću. Uspeli su da uzmu teški sef u kom se nalaze neki moji lični predmeti. Nemam nakit u kući, takod a su u sefu bile samo moje medalje: ona Liga šampiona, Superkupi i drugo mesto na EURO - napisao je Džejms i dodao:

- Ta čast mi nikada ne može biti oduzeta, čak i ako nemam medalje za to. Međutim, obraćam se svim svojim navijačima Čelsija i Engleske da mi pomognu da identifikujem i osudim ove zlotvore koji neće moći da žive mirno sve dok ih ne pronađemo. Policija moji agenti i Čelsi rade na tome, imamo čvrste tragove ko su krivci. Približavamo im se.

Zatim je nastavio...

- Srećom da niko nije bio prisutan u kući tokom njihovog napada, želim da vas obavestim da sam dobro i da sam bezbedan. Kao i da vam kažem da ćemo svi zajedno da ih uhvatimo i privedemo pravdi.

Podsetimo, Čelsi je taj meč dobio golom Romelua Lukakua u 69. minutu meča.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bokara

    17. septembar 2021 | 10:22

    Zato lepo imaš jedno 3 pitbula,kojima se otvori box,kada senzor otkrije uljeza,pa ih pokida kao svinja masan papir

  • Semajlirane_pufne

    17. septembar 2021 | 11:07

    Dobro nisu taksijem dosli...vidi se da neki klinci,narkomancici

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA