Dva sata se krio u toaletu kako bi gledao najluđi meč LE: Kakav potez navijača koji nije imao kartu

Snalažljivost se na kraju isplatila

  • 2
FK Seltik Foto: AP/Tanjug

Jedan navijač Seltika dospeo je u centar pažnje nakon objave na društvenim mrežama, gde je priznao da se ušunjao na stadion Betisa kako bi gledao gostovanje svog voljenog kluba!

Naime, Škot je na Tviteru objavio da je kroz parking nekako stigao do lifta, te da je dva sata čamio u toaletu pre nego što su kapije stadiona otvorene za navijače.

Imao je šta i da vidi, jer se na stadionu "Benito Viljamari" odigrala verovatno i najzanimljivija utakmica prvog kola Lige Evrope.

Seltik je vodio sa 2:0 posle 12 minuta, da bi domaćin do poluvremena uspeo da izjednači. Zatim i da u potpunosti okrene rezultat golovima u 51. i 53. minutu. Konačan rezultat 4:3 postavljen je u 87. minutu.

U njihovoj grupi smo videli još jedan preokret - Ferencvaroš je poveo sa 1:0 u Leverkuzenu, ali je Bajer golovima u 37. i 69. minutu došao do tri boda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DDF

    17. septembar 2021 | 15:15

    "Sreca"njegova nije morao da se krije u toalet na stadion"vecitih rivala",bio bi pronadjen"zelen"ugusen od smrada ili navijackih batina...🤢🤮🤢

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA