≫ 

"Deca misle da ću preći u Siti ili Barselonu": Pre 10 godina bio najskuplji Englez, sad nema klub

Bivši reprezentativac Engleske je u potrazi za klubom otkad mu je istekao ugovor sa Njukaslom

  • 3
Endi Kerol Printskrin: Youtube/England

Umeo je da zablista povremeno, da baci navijače u delirijum, ali to je sada daleka prošlost, jer danas situacija nije nimalo vedra po Endija Kerola - trenutno je slobodan igrač. Takoreći besposlen.

I ne samo to, teško mu ide da pronađe novi angažman od trenutka kada mu je ugovor sa Njukaslom istekao ovog leta. Kaže, ne planira da završava karijeru još uvek. Trenira, radi svaki dan, ali i čeka da ga "primete".

- Mislio sam da ću nastaviti sa Njukaslom i tamo završiti karijeru. Mislio sam da ću tamo biti narednih četiri ili pet godina. To se nije desilo iz mnogo razloga. Da budem iskren, bilo mi je teško što ne igram iako sam mislio da mogu da napravim razliku - kaže nekadašnji reprezentativac Engleske, dve sezone igrač Liverpula, te Vest Hema...

Kerol ne odustaje, čeka novu priliku..

- Želim da igram dokle god budem mogao - kaže.

Povrede i nesportski život su ga udaljili od najviših ciljeva, sada je to sve iza njega, međutim ispao je iz takmičarskog ritma i to mu je najveći problem da pronađe novog poslodavca. Svi su zaboravili na njega. Nestrpljiva je i njegova porodica, supruga i deca...

- Moja deca misle da ću potpisati za Mančester siti ili Barselonu, što se, kao što znamo, nikad neće desiti, ali me oni pritiskaju da nađem klub i to je ono što želim. Želim da igram pred mojom porodicom i da pobeđujem. Moja ljubav i pasija nisu isčezle nimalo - kaže Kerol koji je pre samo deset godina bio najskuplji britanski iigrač u istoriji vredan 35 miliona funti. Toliko je Liverpul platio Njukaslu za njega kao zamenu za Fernanda Toresa.

Danas, Kerol nema tim...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SRB

    17. septembar 2021 | 19:39

    Ajd u Zvezdu al za realnu platu.

  • Mrcke

    18. septembar 2021 | 09:22

    Kako bi nam legao, ali ne Terzic je "video" RISAIRA, Boze me sacuvaj. Da ne pominjem i ovog cupavog Diona.....koji je ozbiljno drvo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA