≫ 

Crveno-bela muka pred derbi: Zvezda bez ofanzivca ide na Partizan, nada se u povratak Pavkova

Nema tu Stanković previše izbora. Drugi bonus u ekipi je golman Miloš Gordić, ali naravno ne pomišlja da ostavi na klupi kapitena Milana Borjana.

  • 39
El Fardu Ben, Milan Pavkov, FK Crvena zvezda Foto: MN Press

Milan Pavkov nije otpisan za 165. večiti derbi, prenosi Sportski Žurnal.

Centarfor Crvene zvezde počeo je da trenira u nešto slabijem ritmu, pa ima nade da bi treneru Dejanu Stankoviću mogao da bude od koristi u sudaru sa Partizanom.

Značajan bi bio i kao džoker sa klupe, ukoliko zbog povrede kolena ne bude bio u stanju da izdrži 90 minuta i nađe se među starterima.

Neizvesnost oko dokazanog majstora za velike utakmice sigurno će trajati do sat-dva pred početak derbija, dok je izvesno da će odbrana Crvene zvezde morati da pretrpi prinudnu promenu zbog bonus pravila. Uloga najmlađeg na terenu pripašće Strahinji Erakoviću.

Nema tu Stanković previše izbora. Drugi bonus u ekipi je golman Miloš Gordić, ali naravno ne pomišlja da ostavi na klupi kapitena Milana Borjana.

Treći je vezista Petar Stanić, novajlija sa svega nekoliko superligaških minuta. Četvrti je Marko Lazetić, napadač rođen 2004. godine...

Mohamed Ben će propustiti sutrašnji večiti derbi. Samo veliki obrt u odnosu na trenutno stanje mogao bi Zvezdinog ofanzivca da uvrsti među kandidate za duel sa Partizanom.

Ben je povredio preponu na meču sa Bragom i minimalne su šanse da problem može da se sanira u ekspresnom roku. Igra bi donela veliki rizik i pogoršanju stanja i dolaska do duge pauze.

Očigledno je na Benovu povredu uticala odluka da ide na dalek put u Afriku kako bi igrao prijateljske utakmice sa Sejšelima i Burundijem.

Video: Igrači Zvezde ispred Severa slavili pobedu u Ligi Evrope: Delije prozivačkom pesmom najavile derbi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA