Bivši igrač Atletiko Madrida stigao "na krov": Voždovac doveo dva pojačanja u "minut do dvanaest"

Spuštena je zavesa i na prelazni rok u Srbiji

  • 0
Seku Keita, FK Vozdovac Printskrin: Youtube / Abloo scout

Završen je prelazni rok u Srbiji, a jedan od najzanimljivih poslova napravila je ekipa Voždovca koja je dovela nekadašnjeg "đaka" Atletiko Madrida, Sekua Keitu, kao i mladog Ivana Ćorkovića iz Partizana.

"Zmajevi" će u narednom periodu imati znanto jaču levu stranu, pošto oba igrača koja su pristigla poslednjeg dana prelaznog roka igraju po levoj strani. Ćorković pokriva poziciju levog beka, dok je Seku Keita levo krilo.

Kada je reč o Keiti, radi se o izuzetno "egzotičnom" igraču koji je pet sezona bio član španskog Atletiko Madrida, igrao je i na pozajmicama u Francuskoj, potom je igrao i na Kipru, u Kuvajtu... U redove Voždovca je došao iz Dinamo Tbilisija, a na "Krovu" će pokušati da dokaže zašto ga je svojevremeno angažovao gorepomenuti španski velikan.

S druge strane, Ćorković je produkt Partizanove škole, igrao je u Teleoptiku s kojim je prethodne sezone završio na prvom mestu u Srpskoj ligi - Beograd.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by FK Voždovac (@fkvozdovac1912)

Video: Kakav gol glavom od onog od kog se najmanje očekivalo: Rodić u stilu najboljih golgetera uz stativu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA