≫ 

Kakav PSŽ, Siti i ostali "bakrači", Bajern je sila: Bavarci dali sedam golova, na četiri meča 19!

Bavarska mašinerija razmontirala nejaki Bohum

  • 3
liroj sane Foto: Tanjug/Ap

Biće da su uzalud Pari Sen Žermen i Mančester siti istovarili iz džakova silne novce da se konačno popnu na krov Evrope, jer će ih negde iza ćoška uvek sačekati taj moćni Bajern. To ćemo tek da vidimo kada i ako dođe do sudara teškaša, a dotle Bavarci melju li melju - u subotu su dali sedam golova Bohumu kod kuće, za trijumf od 7:0 (4:0)!

Bila je to još jedna više nego ubedljiva pobeda Nagelsmanovog tima, posle Barse (3:0), Lajpciga (4:1), Herte (5:0) i Bremera u Kupu (12:0).

Trenutno u Evropi nema takve golgeterske mašinerije kakvi su Bavarci predvođeni Levandovskim, Gnabrijem Saneom, Milerom i ostalima.

Pitanje pobednika se u Minhenu nije postavljalo nijednog trenutka, samo su se brojale lopte u mreži golmana gostujućeg tima. Prvi put je kapitulirao u 17. minutu kada ga je Sane matirao iz slobodnog udarca, potom i Kimih.

Do poluvremena je već bilo 4:0 (Gnabri i Lampropulos autogol), katastrofa Bohuma je bila na vidiku.

Nastavak je doneo isto tako angažovanu i napadačku igru Bavaraca, otud i nove golove kojima su zapečatili ovaj meč, duel mačke i miša - Levandovski, Kimih i Čupo-Moting.

Tek je peto kolo, a Bajern već ima 20 golova na svom kontu, tek četiri primljena, i deluje zastrašujuće za rivale u povoju sezone.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Spawn

    18. septembar 2021 | 18:13

    Ma kako da ne. Kad cela liga radi za njih.

  • sta je

    18. septembar 2021 | 21:41

    sa bivsom nadom bajerna milosem pantovicem koji igra u bohumu.od kako je izabrao srbiju postao je druga liga

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA