≫ 

Komičan autogol za radost Saše Ilića: Brđanima bodovi, Spartak samo ostavio dobar utisak

Odličan meč na Brdu, Subotičani pali posle kiksa kapitena, Jovanović nastavio golgetersku seriju

  • 0

Kad nisu mogli napadači Čukaričkog, mrežu Spartaka zatresao je njihov čovek, i to kapiten, Mihajlo Ivančević - za pobedu "Brđana" 2:1 u 9. kolu Superlige. Potez koji je rešio utakmicu možete pogledati u videu iznad, Ivančević je uklizao u nameri da blokira centaršut igrača Čukaričkog ali je tako zahvatio loptu da je ona dobila visok luk i lobovala golmana Subotičana.

Tako je tim Saše Ilića došao do četvrte pobede u sezoni, trenutno je peti na tabeli sa 14 bodova, tri manje od TSC-a, uz meč manje.

Ni ovaj meč Čukaričkog nije prošao bez još jednog pogotka prvog golgetera ekipe Đorđa Jovanovića, pogodio je za 1:0 bivši igrač Partizana, i tako došao do sedmog gola ove sezone i nastavlja borbu sa Rikardom za top strelca lige.

Napadač Partizana je trenutno lider sa devet golova.

Meč na Banovom Brdu je opravdao epitet jednog od derbija kola, oba tima su potvrdila evropske ambicije i pokazala visok kvalitet, bilo je šansi na obe strane, a Spartak je do egala stigao u 34. minutu preko Todoroskog koga je savršeno uposlio Šimura.

U okviru Superlige danas su meč odigrali Proleter i Mladost u derbiju začelja, završen prvom pobedom Lučanaca ove sezone - 3:2.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA