≫ 

Najteži poraz Mihajlovića sa Bolonjom, brodolom u Milanu, Inter brojao do šest!

Težak dan za srpskog trenera i njegov tim

  • 0
edin džeko Foto: Tanjug/Ap

Nije bilo spasa za Sinišu Mihajlovića i Bolonju u Milanu, ni sreće, ni kvaliteta, ni ono što Miha najviše traži od igrača, jedno veliko ništa protiv razgoropađenog šampiona Intera koji se poigravao sa gostima - 6:1 (3:0)!

Bio je ovo Sinišin najteži poraz na klupi Bolonje, moguće i najubedljiviji otkad se bavi trenerskim poslom, i nije mogao da se desi na gorem mestu, tamo gde je Siniša i zaplovio u trenerske vode sa mentorom Robertom Manćinijem.

Umela je Bolonja poslednjih godina da namuči "neroazure" u Milanu, prethodne sezone odnela je i "ceo plen", međutim danas je stigla naplata, Inter je bio neumoljiv pod palicom Simonea Inzagija na klupi, te Lautara i Džeka u navali, i ostalih aduta domaćeg sastava.

Argentinski napadač pogodio je mrežu gostiju već u 6. minutu, bila je to jednostavna akcija, kao na treningu, da bi 2:0 i 3:0 doneli Škrinjar i Barela. Bolonja je bila u nokdaunu, a prava katastrofa se nazirala u 54. minutu kada je Vesino savladao Skorupskog.

Grogirane goste u desetak minuta potom dotukao je dvostruki strelac Edin Džeko koji se ne čini kao lošija opcija od Lukakua, makar to tako izgleda u povoju sezone u kojoj Inter, zasad, deluje moćno, razigrano i efikasno.

Posle četiri utakmice "neroazuri" su trenutno prvi, uz meč više, i gol razlikom 15:4.

Bolonja ostaje na sedmoj poziciji, sa sedam bodova.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Siniša Mihajlović u suzama: Vesti koje mu je saopštila mlađa ćerka su mu izazvale poplavu emocija!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA