≫ 

Užas na srpskim terenima: Golmanu Radničkog odstranjen bubreg posle faula u kaznenom prostoru

I to na debiju za novi klub...

  • 1
FK Radnički Sremska Mitrovica

Printskrin: Youtube/Prva liga Srbije

Strašna vest stiže nam iz Prve Lige Srbije! Spasoju Stefanoviću, golmanu Radničkog iz Sremske Mitrovice, odstranjen je bubreg tokom operacije koju je imao posle duela na meču protiv Žarkova!

Stefanović je u 35. minutu završio na zemlji posle duela sa jednim igračem Žarkova i odmah je na nosilima iznet sa terena i prevezen u Urgentni centar.

Nažalost, prilikom operacije Stefanoviću je odstranjen bubreg - što je potvrdio i njegov klub na zvaničnom Instagram nalogu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FK Radnički Sremska Mitrovica (@fkradnicki1922)

 

Stefanoviću je ovo, inače, bio debi u dresu Radničkog u koji je stigao ovog leta. Prethodno je branio za Širak prethodnu polusezonu. u Jermeniji je igrao i za Ararat u koji je stigao početkom septembra prošle godine iz Sinđelića.

Karijeru je počeo u mlađim kategorijama Borče, odakle je prešao u Teleoptik. Zatim je igrao za Radnički iz Obrenovca, BASK, Skoplje, Sileks, te Kajani iz Finske pre dolaska u Sinđelić.

>>> Posle mnogo godina Partizan danas (18.00) ulazi u večiti derbi kao lider Superlige. I crno i crveno-beli slavili su u Evropi u četvrtak i postoje svi uslovi za dobar fudbal. Kvota na Partizan je 2,85, na Zvezdu 2,70, na iks 3,25, a na 3+ 1,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Zvezda.

>>> Šampion Evrope Čelsi deluje dosta dobro na početku sezone i pun samopouzdanja ulazi danas (17.30) u gradski derbi s Totenhemom koji je posle tri pobede u prošlom kolu izgubio od Kristal Palasa. Plavci su favoriti - kvota na dvojku je 1,88, na iks 3,50, a na keca čak 4,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Totenhem - Čelsi.

Momenat povrede možete videti od 0.35 na snimku ispod:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA