≫ 

Legendarni srpski trener poručuje: "Bonus pravilo u Srbiji? Ništa gluplje u fudbalu"

Stepanović smatra da je pomenuto pravilo nakaradno

  • 12
Dragoslav Stepanović

Foto: MN Press

Nekadašnji srpski trener Dragoslav Stepanović prokomentarisao je, ujedno i najavio, 165. večiti derbi koji Partizan i Crvena zvezda igraju u nedelju od 18 časova!

Popularni Stepi, koji je svoje trenersko ime izgradio u Nemačkoj vodeći Ajntraht iz Frankfurta i Bajer Leverkuzen, u razgovoru za "Sportski žurnal" je dodao da se nada da će Zvezda dobiti 2:1, a ono što najviše "bode oči" jeste njegova izjava o bonus igračima u Super ligi.

- Ništa gluplje u fudbalu, no... nije moje. Igrači nedovoljnog kvaliteta i iskustva mogu jedino da oslabe tim i osiromaše igru, doprinesu da utakmica izgubi lepotu i neretko značaj. Supertalentovani poput Jovića igrali bi i bez nakaradnog pravila, a nedorasli biće uvek hendikep - ekipni - poručio je Stepanović pred duel u Humskoj.

Partizan pred ovaj derbi neće imati problema sa bonus igračima, jer se očekuju dvojica u startnih 11. U pitanju je golman Aleksandar Popović i krilni napadač Nemanja Jović.

S druge strane, Zvezda će imati određenih problema koga staviti u prvu postavu. Najbliži tome je Strahinja Eraković, mada se stidljivo pominje i mali Marko Lazetić u napadu.

>>> Posle mnogo godina Partizan danas (18.00) ulazi u večiti derbi kao lider Superlige. I crno i crveno-beli slavili su u Evropi u četvrtak i postoje svi uslovi za dobar fudbal. Kvota na Partizan je 2,85, na Zvezdu 2,70, na iks 3,25, a na 3+ 1,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Zvezda.

>>> Posle tri kola Serije A Juventus je na 16. mestu, bez pobede. To nikad nije bilo. A večeras (20.45) dočekuje Milan koji ima sve tri pobede. I pored svega, Stara dama je favorit s kvotom 2,25 na keca, iks je 3,50, a dvojka 3,35. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Juventus - Milan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Delija

    19. septembar 2021 | 08:47

    Hvala bogu kad se nadje neko da kritikuje. Cista glupost, ako vredis igraces ako ne zapni malo i posle treninga

  • NSCZ

    19. septembar 2021 | 09:02

    Ko je vodio savez nista se bolje i nije moglo ocekivati

  • Semajlirane_pufne

    19. septembar 2021 | 09:11

    Ko li samo izmislio to pravilo?!nasa liga je toliko jaka i poznata pa moramo da imamo bonus igraca hahaha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA