Milko Đurovski: Stižem na proleće na moju Marakanu! Veći sam zvezdaš od mnogih, dobijamo 1:0

Mnogi mu i danas nisu oprostili prelazak iz Zvezde u Partizan

  • 18
Marko Elzner Foto: MN Press

Svojim transferom na polovini 80-ih godina prošlog veka izazvao je veliki haos, kada je iz Crvene zvezde prešao u Partizan, ali je Milko Đurovski i dalje srcem vezan za crveno-bele boje!

To skoro nikada nije ni krio, iako mu mnogi zvezdaši i dan-danas zamere na tom prelasku u Humsku, a pred 165. duel Partizana i Crvene zvezde je poručio da se nada da će gost slaviti sa 1:0.

- Pobediće Zvezda, biće 1:0 i malo golova, mada ako padne jedan u prvih 20 minuta može da bude svašta. A to publika voli. Katai i Ivanić su naša snaga, na drugoj strani u Lazara Markovića imam poverenje, igrao je za Liverpul i Benfiku, lako uđe u šansu, ima kvalitet, tu je i Rikardo - rekao je za "Sportski žurnal" Đurovski koji je indirektno najavio da bi na proleće mogao da se nađe na 166. večitom derbiju:

- Da je, na primer, sad kraj jesenjeg dela Super lige, seo bih u auto i uputio se ka mom gradu u kojem sam proveo najlepše dane života. Stižem na proleće, neka oni moji ne brinu, kad derbi bude na mom stadionu u Ljutice Bogdana! Znam da me mnogi ne vole ni danas, da mi nisu oprostili što sam Zvezdin dres zamenio za grobarski, međutim svima bih da poručim da sam veći zvezdaš nego svi oni zajedno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neka..

    19. septembar 2021 | 11:18

    ..hvala...nemoj da dolaziš na našu Marakanu

  • Ortodox RS

    19. septembar 2021 | 11:24

    Oseti se da se pokajao ali onaj gnev nas Zvezdasa ne dozvoljavaju oprostaj.

  • bg

    19. septembar 2021 | 11:12

    Sto si preso u crno bele kad ih volis toliko...hahahahaha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA