≫ 

Sukob Kange i golmana Partizana posle derbija: Dragović i Borjan ih jedva razdvojili

Tenzija nakon završetka 165. prvenstvenog susreta Partizana i Zvezde

  • 21

Video: Frka na kraju Večitog derbija: Marković i Nemanja Stevanović u klinču sa igračima Zvezde

Kao što smo i navikli na derbiju, viđena je velika tenzija i na tribinama i na terenu, a umalo je na kraju susreta u Humskoj došlo i do tuče igrača.

Najratoborniji su bili Gelor Kanga u Zvezdi i Nemanja Stevanović iz Partizana.

Čitava frka izbila je zbog toga što je Kanga neprimereno gestikulirao prema klupi crno-belih, hvatajući se za međunožje, što je radio i posle finala Kupa prošle sezone svojevremeno.

Najburnije je odreagovao rezervni golman crno-belih, Nemanja Stevanović, koji je prišao igračima Zvezde u nameri da se obračuna sa Kangom, koji je i u prošlosti imao problematično ponašanje i sukobe posle večitih derbija.

Ipak, pribranost nekolicine igrača Zvezde koji su bili oko njih, rezultirala je smirivanjem situacije. Najpre je Aleksandar Dragović stao između Kange i Stevanovića i sklonio rezervnog golmana crno-belih, nakon čega je prišao Milan Borjan, koji je zagrlio Stevanovića i odveo ga dalje od Kange.

Sa druge strane Kangu su držali Marko Gobeljić i mladi Marko Lazetić, pa se sve brzo primirilo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Косингас

    19. septembar 2021 | 21:17

    Ишао на Север, навијао за Звезду, после брисао тетоваже на телу, кад је продао веру за вечеру. Класичан конвертит, мрзи оно што је некад био и сад мора стално да се доказује изазивајући некакве инциденте.

  • ефкацезе

    19. septembar 2021 | 21:52

    Kanga se nije hvatao za međunožje već je pokazivao na Zvezdin grb. Eto šta je likove iz Humske toliko isprovociralo, a najviše tog ćelavog Stevanovića koji je do juče visio na Severu i jurio Vladimira Šaviju da se slika sa njim. Komedija.

  • kangutan

    19. septembar 2021 | 21:30

    ko ga skide sa drveta..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA