≫ 

Neobična reakcija Stanojevića na gol Natha: Svi u transu, on u grču, "kiselog lica" klima glavom

Nismo navikli da trener Partizana ovako reaguje na gol svog tima

  • 8

Gol Natha u Humskoj, za 1:0 protiv Zvezde, bacio je u trans većinski navijački korpus na stadionu Partizana - osim Aleksandra Stanojevića.

Neobično za njega, čudno, trener crno-belih je kiselog izraza lica ispratio pogodak Izraelca, kao da je njegov tim primio gol, a ne da ga je dao. Dok su svi oko njega skakali kao opareni, slavili, klicali, Stanojević je uz nevoljnu grimasu klimao glavom, nije dopustio da ga ponese euforični trenutak.

Znao je Stanojević i u tom trenutku da prava borba tek predstoji pa očito da je i to bio razlog zbog kojeg nije dozvolio da ga savladaju jake emocije.

Poslušajte i izjavu trenera Partizana posle derbija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mateja

    20. septembar 2021 | 03:54

    Sto jedan rece da se ovi oko njega ne raduju,mislio bi covek da je Partizan primio gol.Ovo nije jos vidjeno u fudbalu.Da trener Partizana prilikom vodjstva njegovog kluba bude sav utucen.I to u derbiju.Sve sto smo sumnjali u vezi njega je pokazao,ovom reakcijom.Za ovo nema opravdanja.I svaki grobar zeli da on ode iz kluba.Pogledajmo reakciju Stankovica,koji ulece u teren prilikom gola.E to je trener,koji radi za klub i voli ga.

  • Partizan pa Bog

    19. septembar 2021 | 22:04

    Izdajnik .

  • Igor Obrenovac

    19. septembar 2021 | 22:53

    Žao mu, zezao bi ga kao Sumu ali ne može baš toliko zbog svih golova i asistencija. Idi Šamroče iz Partizana i povedi Jojića, Holendera i Miljkona

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA