Stanojević: "Suđenje nije bilo tendenciozno, Partizan sad mora da gazi, da pokaže da može do titule"

Trener crno-belih ističe da je 165. večiti derbi bio kvalitetan, a žali što njegovi igrači nisu imali nešto bolju realizaciju

  • 13

Trener Partizana Aleksandar Stanojević rekao je posle večitog derbija da Partizan mora da pokaže da je spreman za titulu, kao i da je 165. susret večitih pokazao da su crno-beli blizu Zvezdi po kvalitetu, koja je poslednje četiri godine osvajala titulu.

Stanojević ističe da je realizacija na derbiju bila lošija, ali da to nije bilo tako u utakmicama pre duela sa Zvezdom.

- Mi dajemo četiri gola po utakmici, ne možemo osam da dajemo, tri, četiri, pet smo davali, ali slažem se da smo danas mogli da popravimo realizaciju. Ali, prija nam kada Rikardo sam da gol, a sad nam smeta kada pokuša sam, a ne doda Nathu ili Uroševiću koji su bili sami, ali on je napadač, vuče ga gol.

Stanojević ističe da nije primetio tendenciju kod sudija, na čijem čelu je bio Novak Simović.

- Ušli smo vrlo slabo, imali su dve situacije, šansu, prečku. Mislim da je bila dobra utakmica, osim u prvih 20 minuta, dešavalo se svašta i pred našim i njihovim golom. Da li je bio faul nad Vujačićem, kažu iz VAR sobe da nije, sad da li su pogrešili ili nisu, ne znam, ali ja nisam osetio lično nikakvu nameru kod sudija, ni za nas i za njih.

Stanojevića su novinari pitali koliko je Partizanu nedostajao Danilo Pantić.

- Mnogo nam je falio, ali i njima je falio i Ben i Pavkov, koji su u dobroj formi. Ali eto, da smo postigli golove, bilo bi drugačije, šta bi bilo kad bi bilo da je i Zvezda prva dala gol. Mi moramo da pokažemo da li smo sposobni da se borimo za titulu. Danas smo pokazali da smo tu negde sa Zvezdom, neću da kažem da smo bolji, tu smo negde, lovimo se, zato bi bilo neozbiljno da ispustimo ovu prednost. Mi smo Partizan, moramo da gazimo sve redom. Ako nismo spremni, pružićemo ruku, nema nikakvih problema.

Video: Stanković i Stanojević se siti ispričali na kraju derbija: Lepa slika, treneri večitih zagrljeni

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA