≫ 

Borjan posle derbija: Moramo da se borimo kako bi na kraju osvojili petu uzastopnu titulu

Golman crveno-belih bio je oduševljen navijačima.

  • 13
FK Partizan - FK Crvena zvezda

Foto: Marko Jovanović

Crvena zvezda je u devetom kolu Superlige Srbije remizirala sa Partizanom 1:1 i pobednika u 165. večitom derbiju nije bilo, a čuvar mreže šampiona Srbije Milan Borjan smatra da njegov tim nije iskoristio dobre prilike u Humskoj.

- Dobro smo ušli u meč sa nekoliko šansi, a onda smo primili bezveze gol. Ipak, lepo smo uspeli da se vratimo i izjednačimo. Nažalost, nismo iskoristili prilike, ali moramo da nastavimo ovako, da se borimo, kako bi na kraju osvojili petu uzastopnu titulu -  počeo je Borjan za klupski sajt.

Bio je oduševljen navijačima.

- Najbolji su na svetu. To su pokazali 1000 puta, svaka im čast i još jednom moram da im se zahvalim na podršci. Nastavite da verujete u nas.

Samo reči hvale imao je Borjan za "bonuse".

- Fenomenalni su bili. Vrhunski pristup i posao koji je odrađen na sjajan način. Oduševljen sam Erakovićem, tu je i mali Stanić koji je ušao, pa i Lazetić koji se borio. Vidi se da fali iskustva, ali su odradili odličan posao i to je krunisano golom, ta borba i zalaganje. Samo treba da nastave da rade u tom maniru, a od svih u klubu imaju maksimalnu podršku-  zaključio je Borjan.

Video: Grobari opet vređali ženu Milana Borjana: On im je odgovorio tražeći još jače da skandiraju uvrede

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA