Juve još uvek bez pobede u Seriji A: Milan otkinuo bod "staroj dami", Hrvat ugasio nalet domaćina!

Torinska ekipa još uvek se nije pronašla

  • 1
Alvaro Morata Foto: Tanjug/AP

Ne da se Juventusu ove sezone. "Stara dama" ni posle četiri odigrana kola Serije A nema pobedu, a ovoga puta je ispustila prednost u velikom derbiju protiv Milana i odigrala 1:1.

Da vam je bilo ko rekao da će Juve, najdominantiji italijanski klub u prošloj deceniji, imati samo dva boda nakon četiri meča, sigurno mu ne biste verovali.

E, upravo se to dešava. Iako nije moralo tako, jer je sve ličilo da će Juve slaviti protiv Milana koji, sa druge strane, još uvek nema poraz.

Otvorio je domaćin u Torinu fenomenalno okršaj, poveo već u četvrtom minutu i najavio možda neke bolje dane.

Sevnula je kontra nakon kornera "rosonera", sve je toliko brzo išlo da niko nije uspeo da se vrati na vreme, te je Paolo Dibala lansirao Alvara Moratu direktno na gol.

Trčao je Španac i vukao loptu sigurnih 30 metara, a onda "bocnuo" i prebacio golmana za 1:0.

Milan nije uspeo da se oporavi do poluvremena, a onda je posed lopte bio sve veći na strani gostujućeg kolektiva, da bi se toliko opuštanje kaznilo na 14 minuta do kraja susreta.

Još jedan korner je pokrenuo priču kod gola, ali ovoga puta nije bilo kontre, već je Sandro Tonali pronašao Anta Rebića koji je glavom sproveo loptu u mrežu za konačnih 1:1.

Pati se Juve i kao da se još uvek ne vidi kraj konfuziji u "staroj dami", dok se Milan uzdigao posle nešto lošijih godina i sada je pretendent za titulu šampiona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA