≫ 

Ni Mesi, ni Nejmar, ni Embape - već Ikardi: PSŽ preokretom u 92. minutu preživeo Lion!

Kakvo ludilo u Parizu!

  • 2
nejmar Foto: Tanjug/Ap

Fudbaleri Pari Sen Žermena, ne samo da su uspeli da izbegnu poraz u sedmom kolu francuskog šampionata, već su u drugom minutu nadoknade uspeli kompletno da preokrenu i savladaju Lion u derbiju sa 2:1.

Sve najveće zvezde su bile u sastavu. Od Nejmara i Lionela Mesija, pa sve do Anhela Di Marije i Kilijana Embapea, ali "sveci" nisu uspeli još jednom da pokažu pun potencijal. Ipak, dan je spasen u režiji Maura Ikardija.

Nakon remija sa Klub Brižom u Ligi šampiona, umalo je stigla još jedna podela plena, iako Parižani ne pomišljaju da odigraju na ništa drugo osim pobede.

Ostaje žal za Lionom koji je odigrao hrabro, napadao u prvom delu igre, ali je polako gubio snagu, a na kraju je surovo kažnjen u 94. minutu.

Gro čitavih dešavanja bio je upravo drugi deo igre kada su sva tri gola i pala.

Poveo je Lion nakon prelepe akcije sa leve strane. U 56. minutu je Ekambi, prilično jednostavno, po zemlji ubacio loptu u 16 metara gde se našao Lukas Paketa koji je iz prve uspeo da pogodi bliži ugao i za momenat ućutka domaće navijače.

Budio se stadion, a Parižani su sve više prilazili, da bi u 66. minutu uspeli da zarade i penal.

Nejmar je pao u kaznenom prostoru, iako je bilo obostrano čupanje, ali sudija nije hteo da čuje prigovore protivnika, tako da je upravo Brazilac preuzeo ulogu egzekutora.

Paketa, kao saigrač iz reprezentacije, pokušao je da ukaže golmanu Lopesu da će Nejmar šutirati u levu stranu. Pogrešio je.

Nakon pogotka i izjednačenja, domaći kolektiv je napadao u talasima, ali je želeo gol.

Kilijan Embape se, u momentima kada je polako ponestajala nada da će biti pobede, izvukao na levu stranu i uputio strašan centaršut, a na pravom mestu se našao Mauro Ikardi koji je ostao sam, pa je imao sve vreme ovoga sveta da sa druge stative pogodi kontra ugao.

Stadion u Parizu je eksplodirao. Ne plene "sveci" igrom kako su svi očekivali, ali bodovi se samo nižu i za sada nijedan nije prosut u prvenstvu.

Video: Kultni klub bivše Jugoslavije slavi 100. rođendan: Manijaci priredili pirotehnički šou za pamćenje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DDF

    19. septembar 2021 | 23:18

    Umesto po fudbalskim bravurama,ima itekako znanja i tehnike,Nejmar ostace upamcen u fudbalskoj istoriji kao fudbaler"padavicar"i"cirkusant"...🙄🙄🙄

  • Bob Limar

    20. septembar 2021 | 00:06

    Plastiiiikaaaa....🤮

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA