≫ 

Mesi već negoduje u PSŽ-u, naljutio se na Poketina zbog izmene, nije mu ni ruku pružio

Argentinac nije želeo napolje

  • 9
lionel mesi Foto: twitter/messiprimes

Argentinac Lionel Mesi neće po dobrom pamtiti svoj individualni doprinos na debiju pred domaćim navijačima u Parizu protiv Liona. Niti je dao gol, niti je asistirao, doduše pogodio je stativu iz slobodnog udarca, a na kraju ga je Poketino i zamenio, jer je tražio druge opcije da pritisne odbranu gostiju.

Hakimi je ušao umesto Mesija, što se ovome nije nimalo dopalo, toliko da nije ni pružio ruku zemljaku na klupi prilikom prolaska pored njega. Samo mrki pogled koji kao da pita Poketina "zašto si me izveo?".

Trener Parižana je u prazno samo zamahnuo rukom da se pozdravi sa Mesijem, tražio mu je pogled, no nije dobio reakciju sa druge strane.

Parižani su na kraju slavili 2:1 golom Ikardija u nadoknadi vremena, međutim Mesijeva još jedna neubedljiva igra ostaje da lebdi kao glavni utisak i posle ove utakmice.

Poketino je posle meča objasnio da je Mesija izveo preventivno, da ga sačuva od povrede.

- Odlučili smo da izvedemo Mesija zbog moguće povrede u budućnosti. Dolaze nam važne utakmice i moramo da ga čuvamo. Moramo donositi odluke koje su u interesu ekipe. Svi znaju da mi imamo sjajne igrače, i moramo donositi odluke. Nekad one mogu biti atraktivne, nekad manje - objasnio je Poketino.

leo mesi Foto: Tanjug/Ap
leo mesi Foto: Tanjug/Ap

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nesa

    20. septembar 2021 | 07:54

    Vratice se ovaj brzo odakle je dosao.Ronaldo daje golove gde God da igra

  • Goran

    20. septembar 2021 | 07:23

    Barsa se resila ispusene lule psz ce samo da ima probleme

  • Извештачени клубови

    20. septembar 2021 | 00:33

    Тај клуб пуца ускоро..милијарде ту не играју улогу колико међусобна нетрпељивост самих играча.Како је дошло преко ноћи тако ће и нестати.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA