≫ 

Sukob Degeneka i klupe Partizana: Stanković trčao da "izvuče" svog igrača posle gola Kataija

Crno-beli su bili besni i na sudiju

  • 20

Za razliku od prethodnog derbija u finalu Kupa, ovaj 165. prvenstveni nije doneo velike tenzije među samim fudbalerima oba tima! Međutim, daleko od toga da ih nije bilo - pogotovo posle izjednačujućeg gola Crvene zvezde!

Naime, kamera Telegrafa je "uhvatila" defanzivca crveno-belih Miloša Degeneka kod klupe Partizana, nekoliko sekundi nakon što je Aleksandar Katai izjednačio rezultat, a koji je očigledno bio u nekom sukobu sa rezervnim igračima crno-belih.

Nije Degenek bio ratobiran, želeo je da mu se neke stvari objasne, ali nešto očigledno nije odgovoralo igračima Partizana koji nisu mogli da se smire.

Degeneka je najpre Smiljanić odgurivao od njih, zatim su se uključili i Marković i Stevanović, dok je Ostojić imao štošta da kaže četvrtom sudiji. Situacija je postajala napetija iz sekunda u sekund, a čak je i Dejan Stanković došao sa svoje klupe da vrati Degeneka nazad u teren.

>>> Sjajno je Napoli otvorio sezonu u Seriji A, vezao tri pobede, a s obzirom na to da je Juventus potpuno u autu, Inter oslabljen… probuđena je nada navijača da se može do Skudeta. Večeras (20.45) Napoli gostuje Udinezeu, kvota na dvojku je 1,95. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Udineze - Napoli.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • .....

    20. septembar 2021 | 09:33

    Nisam ni mislio da je nešto prošlo bez Lole i Ostojića.

  • nibrS

    20. septembar 2021 | 08:56

    Čuj, nije bio ratoboran.. Šta je tražio ispred klupe protivnika... A da, rekoste vi, da mu se neke stvari objasne... Ko je on???

  • Deki, lokalni Šerif 🌟

    20. septembar 2021 | 09:46

    Ni kad dobijaju ni kad gube nemaju ni trunku dostojanstva, naročito kada nekom prezime počenje sa Degen a oči ne zna ni gde su mu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA