≫ 

Rajković: "U Partizanu sam želeo samo da treniram, bez obaveze da potpišem ugovor"

Istakao je iskusni defanzivac da je bilo kontakata i sa Zvezdom

  • 5
Slobodan Rajković, FK Partizan

Foto: partizan.rs

Da Crvena zvezda nije dovela Aleksandra Dragovića i Partizan vratio Rikarda Gomeša, nema sumnje da bi dolazak Slobodana Rajkovića u TSC bio najzvučniji transfer ovog leta u Superligi Srbije!

Rajković se u srpski fudbal vratio psole 14 godina u inostranstvu, a mnoge je iznenadio njegov izbor - pogotovo što je nekoliko godina bio velika želja Crvene zvezde i Partizana.

Sa crno-belima je čak i trenirao, sve je izgledalo da će potpisati, ali je (ne)očekivano završio u Peruđi na zimu 2020. godine.

- Priključio sam se treninzima Partizana na poziv ljudi iz uprave i tadašnjeg trenera Miloševića. Od prvog dana sam govorio da želim da treniram, ali bez obaveze da potpišem ugovor. Zahvalan sam na tome - rekao je Rajković za "Sportski žurnal" i dodao:

- S Dejanom Stankovićem sam bio saigrač, ostao prijatelj. Bilo je kontakata, ali u tom momentu nisam bio spreman da se vratim u naš fudbal.

Rajković je, inače, dete OFK Beograda odakle je 2007. otišao u Čelsi. Igrao je na pozajmicama za PSV, Tvente, Vitese, HSV, Darmštat, Palermo, pomenutu Peruđu i Lokomotivu.

>>> Protiv Bajerna u Ligi šampiona videlo se da Barselona ove sezone ne može da parira najjačim evropskim timovima, ali večeras (21.00) Granada kod kuće ne bi smela da joj predstavlja problem - kec je 1,33, a kombinazzija 1&3+ 1,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Barselona - Granada.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realno

    20. septembar 2021 | 09:26

    U tu gde si sad tu ti je i mesto

  • Vitez Koja

    20. septembar 2021 | 09:14

    Pišete o njemu kao o nekom vrhunskom igraču, a vidim da i on ima previsoko mišljenje o sebi i svojim sposobnostima, pa mu je kao bilo sitno da igra za Zvezdu ili Partizan.Taj nigde nije dobro igrao, o čemu govore te stalne pozajmice, a na kraju nije mogao ni u Peruđi da igra.Znaš šta je mali Eraković za njega ili recimo Terzić iz Partizana iako ne igra na istoj poziciji.Želim mu sve najbolje, ali ne volim to foliranje.

  • Terza

    20. septembar 2021 | 08:53

    Jak igrač, deder podsetite samo malo ove mladje šta je sve osvojio?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA