≫ 

Mesi je stvarno besan: Argentinac jedini nije slavio pobedu PSŽ-a sa navijačima

Posle meča je odmah otišao u svlačionicu

  • 2
FK PSŽ Printskrin: Twitter/@PSG_inside

Lionel Mesi i njegovo negodovanje zbog izmene u 75. minutu centralna su tema skoro svih svetskih medija koji istuču da je Argentinac, na meču između Pari Sen Žermena i Liona, pokazao nadobudnost!

Mesi nije hteo da se pozdravi sa trenerom Maurisijom Poketinom (odbio da mu pruži ruku), a čak se kiselo radovao i kada je Mauro Ikardu dao gol za pobedu u nadoknadi vremena.

Francuski mediji pišu i o tome da je Mesi jedini fudbaler PSŽ-a  koji posle meča nije slavio sa navijačima, jer je odmah otišao u svlačionicu Parka prinčeva.

Sam Poketino se našao na udaru navijača Svetaca koji su očigledno stali na  Mesijevu stranu, iako je argentinski stručnjak posle meča pokušao da objasni situaciju:

- Odlučili smo da izvedemo Mesija zbog moguće povrede u budućnosti. Dolaze nam važne utakmice i moramo da ga čuvamo. Moramo donositi odluke koje su u interesu ekipe. Svi znaju da mi imamo sjajne igrače, i moramo donositi odluke. Nekad one mogu biti atraktivne, nekad manje.

>>> Protiv Bajerna u Ligi šampiona videlo se da Barselona ove sezone ne može da parira najjačim evropskim timovima, ali večeras (21.00) Granada kod kuće ne bi smela da joj predstavlja problem - kec je 1,33, a kombinazzija 1&3+ 1,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Barselona - Granada.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Samo

    20. septembar 2021 | 11:27

    Cemu ovakvo zapazanje pa evo vidite da su slavili samo jedanaest koji su zavrsili utakmicu.Nisu slavili ni ostali zamenjeni igraci niti rezerve.

  • Mali

    20. septembar 2021 | 10:54

    Kompleksaš, patuljak.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA