Navijači uništavaju Mesija: Ronaldo već dao 3 gola u najtežoj ligi, tvoj u "farmerskoj" se još čeka

Mnogi su uvereni da je Portugalac definitivno pokazao da je GOAT

  • 9
Lionel Mesi, Kristijano Ronaldo

Foto: Tanjug/AP

Nedavno je čuveni matematičar sa Oksforda izračunao da je Kristijano Ronaldo najbolji fudbaler ikada, a čini se da su i navijači posle vikenda iza nas više priklonjeni Portugalcu!

Jedan od razloga je i nadobudno ponašanje Lionela Mesija na meču između PSŽ-a i Liona, kada je zbog izmene odbio da pruži ruku treneru, ali i novi gol Kristijana Ronalda u dresu Mančester junajteda.

Mesi je do sada odigrao tri meča za PSŽ i nijednom se nije upisao u strelce, dok je Ronaldo na svoja tri meča za Junajted dao čak četiri gola - tri u Premijer ligi i jedan u LŠ.

Argentinac je za PSŽ debitovao na meču sa Remsom na kom je igrao 25 minuta, na terenu je svih 90 proveo protiv Briža u LŠ, dok je na pomenutom sa Lionom igrao 75 minuta. Ronaldo je, pak, svih 90 minuta bio na terenu u PL. a protiv Jang Bojsa u LŠ je izašao u 71. minutu.

- Mesi je propustio da postigne gol na svom trećem meču u "farmerskoj ligi", dok je Ronaldo dao već 3 igrajući u najtežoj ligi na svetu - bio je jedan od komentara navijača, a tu su i drugi:

- Ronaldo razbija u Premijer ligi sa 36 godina, dok je Mesi podređen protiv Liona u "farmerskoj" ligi.

Lionel Mesi

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo

Foto: Tanjug/AP

- Ronaldo je dao gol na debiju na domaćem terenu, zatim na debiju u LŠ i gostujućem terenu, dok navijači PSŽ-a čekaju četvrti debi Mesija da postigne gol.

Takođe, tu su i oni komentari gde se fudbalska javnost poziva da se Ronaldo i mesi više ne porede, te da nema sumnje da je Portugalac GOAT.

 

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    20. septembar 2021 | 11:36

    Ako su smo holovi merilo onda je najbolji. Mislim da se ipak gleda ko je tehnicki bolji fudbaler i to je realnije merilo. I Ronaldo je negodovao kada ga je Sari izveo dok je bio trener Juvea. Ipak za mene je Ronaldinjo izmislio fudbal za obojicu

  • Air Mo ✈

    20. septembar 2021 | 12:18

    Ronaldo bi prodao sina da bi dao gol, dok Mesi prepušta penal Nejmaru sinoć. To je razlika, jednom su bitni golovi, a drugom tim. I uporedite golove Ronalda sa Mesijevim. Sve su neke odbite, dok Mesi sam sve iskreira. Ronaldo je u karijeri dao da 30ak golova više od njega, a stariji je 2 godine, što znači da će ranije završiti karijeru i da će ga Mesi stiči i prestići.

  • ja

    20. septembar 2021 | 22:26

    Samo cu reci da se Ronaldo pokazao i dokazao u Spaniji, Italiji, Portugalu i u Engleskoj evo vec drugi put.. Najsvestraniji igrac ikad, moze glavom, moze levom, moze desnom, zato je i ostabvio najdublji trag gdje god je igrao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA