Misterija srpskog napadača! Rekao da ga je trener doveo, ovaj mu odgovorio: Ja nemam pojma ko je on!

Čudna situacija u Rumuniji

  • 2
Dan Petresku

Printskrin: Youtube/CFR 1907 Official

Nedavni transfer srpskog napadača Dušana Čelara u Kluž izazvao je veliku pažnju medija, pre svega zbog činjenice da je u redove šampiona Rumunije stigao iz Srpske lige "Zapad."

Čelar je početkom septembra bio na probi u Klužu kao igrač Smedereva i tom prilikom je izjavio da je ostavio dobar utisak, te da mu je jedna partija obezbedila transfer.

- Sve se brzo završilo. Trener Petresku je bio zadovoljan mojom igrom i potpisao sam dvogodišnji ugovor. Potrudiću se da igrama i golovima opravdam dolazak u sjajno organizovan rumunski klub. Nadam se da ću uskoro debitovati za prvi tim, potrudiću se da pomognem da Kluž bude mežu vodećim timovima u šampionatu - rekao je Čelar tada, ali je vrlo brzo stigao demant od samog trenera Kluža.

Upitan na konferenciji pre meča između Kluža i i Krajove o novom pojačanju, Dan Petresku je rekao:

- Ja ga nisam doveo, ne znam ko je, ne poznajem tog igrača. Mislim da je došao pre mene. Možda je u drugom timu, u prvom sigurno nije - poručio je Petresku.

Čelar je, inače, ponikao u Partizanu, a tokom karijere je igrao za Zemun, Radnički NBG, Sinđelići Smederevo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA