Drama na tribini: Navijače iznenadio topovski udar, brine ih i očajna forma srpskog napadača

Cvole, za koji igra Slobodan Tedić, u prvih pet kola nije dao nijedan gol

  • 2

Nije bilo lako navijačima Cvolea tokom vikenda! Osim što su njihovi miljenici pretrpeli još jedan poraz u holandskom šampionatu, dobili su i "udarac" na tribini od navijača Go Ahead Iglsa!

Naime, pristalice domaćeg kluba su u jednom trenutku bacile topovski udar na deo gde su se nalazili fanovi Cvolea kojima nimalo nije bilo svejedno.

Kao ni posle utakmice, jer njihov tim nije dao nijedan gol u uvodnih pet kola i drže poslednje mesto bez bodova. Navijači na društvenim mrežama su malo besni i na srpskog napadača Slobodana Tedića koji je navodno pred početak šampionata obećao najmanje 10 golova. Barem su tako pisali holandski mediji...

Otkako je došao u Cvole iz Čukaričkog, doduše na pozajmicu iz Mančester Sitija, Tedić je postigao samo dva gola u prethodnoj sezoni. Ove nije tresao mrežu čak ni u dresu mlade reprezentacije Srbije - iako je imao šansu sa bele tačke.

Podsetimo, nedavno je promašio penal protiv Severne Makedonije, i to nakon što je oteo loptu saigraču kako bi isti izveo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • baba smilja iz

    20. septembar 2021 | 16:21

    nije nemacki jezik i nije cvole

  • bokus

    20. septembar 2021 | 15:44

    То су ти такозвани таленти, које наши нестручни новинари прогласе вансеријским талентом, после само једног потеза! А кад оду у Европу, углавном мало или ништа!Питуцање од клуба до клуба, не гине!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA