≫ 

Kostić napustio Ramadanija, Nemci tvrde da je pogrešno savetovan za štrajk

Navodno je njegov agent krivac za dramu koja se desila tokom prelaznog roka

  • 2
Filip Kostić Foto: AP/Tanjug

Srpski reprezentativac Filip Kostić, inače član Ajntrahta iz Frankfurta, raskinuo je saradnju sa svojim menadžerom Faljijem Ramadanijem, tvrdi "Bild."

Vodeći nemački medij ističe da upravo Ramadani stoji iza Kostićevog nedavnog štrajka zbog neodlaska u Lacio, kao i da sam Srbin po prirodi nije takva osoba  i da smatra da da je pogrešno savetovan.

Upravo taj njegov stidljiv karakter, tvrdi "Bild", glavni razlog zašto Kostić nije napustio Frankfurt i zašto je njegov odnos sa trenerom Glasnerom jači nego ikada. Dodaje se i da mu je brat Stefan sada najvažnija kontakt osoba i da je u ovom slučaju pokazan novi način razmišljanja kod Kostića.

Takav da se Ajntrahtu čini da mi saradnja mogla da bude nastavljenja čak i psole isteka ugovora 2023. godine, mada ne bi bilo nikakvo iznenađenje da Kostić na kraju sezone ipak ode u neku jaču ligu. Protiv Volfsburga je ponovo asitsirao za jedini gol (1:1), a prethodne sezone je bio drugi najbolji asistent Bundeslige.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA