Albanac završio u suzama pre početka utakmice: "Ultrasi" Lacija transparentom dirnuli svog golmana

Pravi navijači su uvek uz svoj klub

  • 0
Tomas Strakoša Printskrin: Twitter/@Mrfuckingwinner

Najvatreniji "ultrasi" Lacija su na utakmici protiv Kaljarija (2:2), koja se igrala u okviru Serije A, raširili transparent podrške svom golmanu Tomasu Strakoši nakon neviđenog kiksa na meču protiv Galatasaraja, koji je njegov klub koštala i bodova (1:0), a sve je to dirnulo albanskog golmana koji je i zaplakao.

Lacio je počeo sezonu sa dve pobede protiv Empolija i Specije uz gol razliku 9:2, međutim, potom je naišao malo teži raspored i pretrpeli su poraze od Milana (2:0), te Galatasaraja u Ligi Evrope (1:0) i sada su remizirali sa Kaljarijem.

Protiv Galate, sva krivica se mora pripisati golmanu Strakoši koji je očajno reagovao kod jednog ubacivanja i loptu je ubacio u svoju mrežu.

Bez obzira na to, navijači su mu pružili podršku i pokazali da ne zaboravljaju sve što je učinio za njih tokom devet godina boravka u klubu.

- Ne brini za to, gledaj samo napred - pisalo je na transparentu koji su istakli navijači, a to je dirnulo Strakošu, koji se zahvalio putem svog Instagram profila, pošto je utakmicu s Kaljarijem gledao s klupe.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by NEVER GIVE UP (@thomas_strakosha)

Video: Grobari opet vređali ženu Milana Borjana: On im je odgovorio tražeći još jače da skandiraju uvrede

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA