≫ 

"Nisam imao dilemu kad je stigao poziv Čuke": Igrač Olimpijakosa stigao na Brdo

Kristijan Belić želi da resetuje karijeru

  • 0
Kristijan Belic Foto: Instagram/kristijanbelic

Mladi fudbaler Kristijan Belić novi je igrač Čukaričkog, sa kojim je potpisao ugovor na tri godine.

Poslednjeg dana prelaznog roka Čukarički je vratio još jednog srpskog igrača iz inostranstva, a na Banovo brdo Belić je stigao iz Olimpijakosa.

- Šest godina sam proveo u inostranstvu, i u principu mogao sam da nastavim u nekom klubu preko granice. Ali, želeo sam da se vratim, da „resetujem“ karijeru, ovde su mi porodica.

- Čukarički mi je kao klub delovao najzdravije, između ostalog i zbog forsiranja mladih igrača. Čim je stigla ponuda, prihvatio sam je bez većeg razmišljanja", rekao je Belić za klupski sajt.

Igra na poziciji defanzivnog veziste, a bio je član selekcije Srbije do 17, 18 i 19 godina.

- Činjenica da je Saša Ilić šef stručnog štaba je još jedan od razloga što sam potpisao ugovor sa Čukaričkim. Igrao je na poziciji koju sada pokrivam i od njega ću moći mnogo toga da naučim. I kao mali sam gledao Saleta, pokuddavao da skidam njegove poteze - rekao je Belić.

U Srbiji je karijeru počeo u OFK Beogradu, odakle je otišao direktno na Ostrvo, u Vest Hem. Za čekićare je nastupao u mladom timu, a sledeća destinacija pre dolaska na Banovo brdo bio je atinski Olimpijakos. Belić se najpre podsetio prvih fudbalskih koraka na Staroj Karaburmi.

Video: Telegraf na treningu Saše Ilića u Čukaričkom: Legendarni bivši fudbaler prvi put radio s igračima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA