≫ 

Osuđena prevarantkinja koja je izvlačila novac od Ronalda, uzela mu 250.000 na konto lažnih karata

Pomenuta je radila kao turistički agent u agenciji preko koje je Portugalac rešavao putovanja

  • 1
Kristijano Ronaldo Foto: Tanjug/AP

Portugalka Marija Silvija (53) osuđena je na četiri godine zatvora uslovno, zbog prevare koju je počinila u periodu od 2007. do 2010. godine na štetu slavnog Kristijana Ronalda.

Ona je u to vreme radila u jednoj turističkoj agenciji koja je, između ostalog, bila zadužena da slavnom fudbaleru organizuje putovanja širom sveta i Evrope iz Portugalije. Iz praktičnih razloga, ova agencija je imala pristupu Ronaldovom računu i pinu, što je pomenuta Marija zloupotrebljavala nebrojeno puta.

Ona je skidala pare sa računa aktuelnog igrača Mančestera tako što je izdavala lažne karte na njegovo ime, za svaku je skidala novac sa računa, a kasnijom proverom utvrđeno je da Ronaldo nije bio ni na jednoj destinaciji na koju su glasile karte koju je prevarantkinja štampala.

Protiv nje je još 2017. godine pokrenut postupak na sudu, u međuvremenu je i Ronaldo u svojstvu svedoka dao izjavu, a nedavno je Marija Silvija osuđena na već pomenutu kaznu zatvora od četiri godina uslovno.

Ona je državi platila 7.680 funti i tako izbegla služenje zatvorske kazne.

Trenutno radi kao čistačica.

Portugalski mediji pišu da nije samo Ronaldo bio njena "meta", već i njegov menadžer Žorž Mendeš, kao i fudbaler Nani, kojima je takođe skidala novac sa računa na konto lažnih karata, istina u pitanju je daleko manji iznos nego slavnoj zvezdi.

Mendeš je tako ostao bez 14.000 funti, a Naniju je otuđila 1.500.

Video: Ronaldo prvi put u dresu Junajteda posle povratka: Vratio sam se kući, jedva čekam prvu utakmicu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA