≫ 

Haos u Juventusu: Kamera uhvatila Alegrija kako psuje na svoje igrače!

Bjankoneri nemaju pobedu u Seriji A ni posle četiri kola

  • 2
Masimilijano Alegri Printskrin: Instagram/notiziebianconere

Ne ide Juventusu ove sezone nikako na terenu, jer su posle četiri uvodna kola u zoni ispadanja sa samo dva osvojena boda! Poslednji je "upisan" u nedelju veče protiv Milana (1:1), iako su Bjankoneri vodili od 4. minuta!

Međutim, Ante Rebić ih je šokirao u 76. minutu kada je izjednačio rezultat i doneo bod Milanu, istovremeno produbio krizu koja se očigledno uvukla u redove Juvea. Toliku da je njihov trener Masimilijano Alegri javno psovao svije fudbalere.

- Je**te, pa vi igrate za Juventus - vikao je Alegri, dok je izlazio sa terena u nedelju veče, ne znakjući da ga je kamera uhvatila.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Notizie Bianconere ⚪⚫ (@notiziebianconere)

Italijanski mediji su otišli korak dalje i navode da je Alegri besan na petoricu svojih fudbalera. Najpre na ofanzivni trio Kuluševski - Kjeza-Ken, ali i na golmana Šćesnog i vezistu Rabioa.

Navodno su Šćesni i Rabio bili u klinču posle gola Rebića, kada je Poljak direktno okrivio Francuza da nije ispratio Hrvata kod izjednačujućeg gola.

Napoli se ne šali, Inter mora da zapne, a Dušan Vlahović hoće još jednom da pokaže da je igrač za velika dela. Probajte s igrom GG3+ za Mozzart kvotu 1,95. Inter je naravno favorit s kvotom 2,10 na dvojku. Pogledajte i ostale Mozzart kvote za meč Fjorentina – Inter.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ponos Srbije ⚫⚪

    21. septembar 2021 | 18:07

    Pa sta drugo da radi? Nece sigurno da hvali ovu sramotu od igraca

  • Djordje Knezevic

    22. septembar 2021 | 06:10

    Kako mister deki nema nikad nista da zameri igracima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA