≫ 

Radnički traži 4. trenera u sezoni posle samo 9 kola Superlige!

Neočekivana trenerska promena u Nišu

  • 2
Radomir Koković Foto: MN Press

Šta se to dešava u Radničkom iz Niša na početku ove sezone? Iako je odigrano tek devet kola u Superligi Srbije, "Real sa Nišave" već traži svog četvrtog trenera!

Počeo je Nenad Lalatović, koji je pre početka sezone otišao u Saudijsku Arabiju, onda je ekipu od 1. kola vodio i Aleksandar Stanković, da bi Čair u međuvremenu napustio i Radomir Koković - i to posle samo tri sedmice provedene na klupi. Podsetimo, u klub je stighao 1. septembra, kada je najavio napad na Evropu.

Vodio je dve utakmice, onu sa Voždovcem (pobeda 1:0) i Novim Pazarom (poraz 2:1), dok je meč Nišlija protiv Metalca u ovom vanrednom kolu odložen zbog velikog broja igrača Radničkog koje je pokosio stomačni virus. Zvanično još nije dobio papire za raskid ugovora, ali je zatražio isti i definitivno više neće sedeti na klupi.

Nišlije posle devet kola imaju isto toliko bodova i nalaze se na 12. mestu, a spekuliše se da bi njihov treći trener od početka sezone mogao da bude Radoslav Batak koji ih je već vodio 2020.

Video: Nišlije opet izjednačile: Loša procena leta lopte Vasiljevića i sjajan gol glavom Vujadinovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA