UEFA odbacila optužbe za navodni rasizam, Partizan pušta u prodaju pakete ulaznica za Ligu konferencija

Najjeftinije za sever i jug, najskuplje za centralni deo zapada

  • 13
Rasizam Santa Klara Foto: Arena Sport / Printscreen

Partizan narednog četvrtka igra svoj prvi meč u novoformiranoj Ligi konferencija na domaćem terenu. Protivnik će biti ekipa Flore iz Talina, koja slovi za jedan od najslabijih timova u grupi, pa će crno-beli biti izuzetno motivisani da protiv Estonaca upišu i drugu pobedu i tako se maksimalno približe evropskom proleću.

Prema najnovijim informacijama, odbačene su optužbe za navodni rasizam koji je "pretrpeo" igrač Santa Klare, Alano. Da podsetimo, on se tokom drugog poluvremena požalio četvrtom arbitru iz Engleske, Endiju Medliju kako ga je neko sa tribina stadiona u Humskoj vređao, a vrlo brzo su sve zabeležili delegat i prvi sudija te utakmice, Kreg Pouson iz Engleske.

Video: Prekinuta utakmica u Humskoj: Igrač Santa Klare se žalio na rasizam, Partizan ovo može skupo koštati

Shodno tome, više nema prepreka za klub da u prodaju pusti pakete ulaznica za grupnu fazu takmičenja. Čelnici su odredili i cene koje će navijači morati da plate za tri utakmice protiv Flore, Genta i Anortozisa na stadionu u Humskoj ulici. One će biti u prodaji od srede na blagajnama i na sajtu Tiketlajna.

Najjeftiniji su paketi za sever ili jug, koji će koštati 2.400 dinara. Cena za istok bočno iznosi 4.500 dinara, a za istok cenar i zapad bočno navijači će morati da izdvoje 6.000 dinara. Paket za centralni deo zapada koštaće najviše - 8.000 dinara.

Zbog propisa vezanih za pandemiju koronavirusa, u prodaji će se naći samo ograničen broj ulaznica. Prednost u kupovini imaće vlasnici sezonskih karata.

Video: Vi Srbi, vi ste ludaci, unikatni: Administrator Instagram stranice 433 za Telegraf

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miloš

    21. septembar 2021 | 17:46

    Koja sam ja budala?! Ceo život me zovu Beli a ja nikoga nisam tužio zbog toga.

  • tolstoj

    21. septembar 2021 | 19:32

    Dzaba ste se udbasi trudili hahah ahhahaha

  • Oki

    21. septembar 2021 | 17:22

    Pa sad svaki može dakažekadgubi da ga vredjaju i da se pozovena rasizam, žene na nasilje ostali navredjanjeanjine u suštini mi smo u buli uvek......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA