Srbi doneli prvi gol Hetafeu protiv Atletika posle 10 godina, Suarez sve uništio za samo 13 minuta!

Od stative umalo do golmanovih ruku, ali na kraju u mreži - Srbi su napravili problem Atletiku, a videćemo šta će biti u nastavku

  • 3

Fudbaleri Hetafea vodili su 1:0 u u šestom kolu Primere protiv Atletika u madridskog derbiju, za rezultat na semaforu zaslužni su bili srpski reprezentativci Stefan Mitrović i Nemanja Maksimović, a onda su "jorgandžije" u završnici uspele da preokrene i slave sa 2:1.

Za 45 minuta, videli smo samo jedan šut u okvir gola, i to od strane "jorgandžija", ali onda je usledio još jedan od Hetafea koji je i bio presudni da se ne ode sa 0:0 na poluvreme.

Lopta je stigla do Nemanje Maksimovića na nekih 25 metara, a on je sa desne strane podigao centaršut ka kaznenom prostoru gde je naleteo Mitrović koji je glavom pogodio mrežu.

Od stative umalo do golmanovih ruku, ali na kraju u mreži - Srbi su napravili problem Atletiku.

Ovo je prvi postignuti gol Hetafea protiv Atletika nakon deset godina, jer su poslednji put zatresli mrežu ovog protivnika još 2011. godine kada su i slavili.

Sve se slomilo u 74. minutu kada je Karlos Alenja zaradio direktan crveni karton, a samo četiri minut kasnije je Luis Suarez na asistenciju Hermosa poravnao rezultat na 1:1.

Suarez je u prvom minutu nadoknade kompletirao svoj učinak i sebe direktno stavio kao glavnog krivca što Hetafe nije uzeo ni bod iz ovog duela.

Šime Vrsaljko je poslao pas, a Urugvajac je glavom smestio loptu u mrežu za konačnih 2:1 uz trenutno sačuvanu vodeću poziciju u Primeri.

Video: Fudbaleri Vojvodine tražili penal, sudija čekao odgovor iz VAR sobe: Asistencija je ubrzo stigla

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jest

    21. septembar 2021 | 21:04

    I na kraju ce opet Srbi da izgube..

  • VeljaCZV

    21. septembar 2021 | 20:48

    Ovo je sada vrlo zanimljiv podatak - pre večerašnje utakmice, Hetafe nije dao gol Atletiku na poslednjih 20 utakmica, još od 2011. godine

  • nibrS

    22. septembar 2021 | 08:41

    Koliko je bezobrazna ekipa Atletika na čelu sa trenerom, da ne povjeruješ... Lalat je za njih mala maca... Igrač izbija sudiji karton iz ruke, ovaj ni da pisne ne smije...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA