≫ 

Inter za tri minuta slomio Vlahovića i Milenkovića u Firenci i vratio se na čelo Serije A

Šampion Italije zadržao dobar učinak na startu sezone

  • 0
Inter - Fiorentina

Foto: AP/Tanjug

Fudbaleri Intera odneli su tri boda iz Firence u derbiju 5. kola Serije A pobedivi Fiorentinu sa 3:1. Milanezi su gubili sa 1:0 na poluvremenu, a onda im je bilo potrebno samo tri minuta da sa dva gola preokrenu rezultat.

Zanimljivo je da Fiorentina čeka na pobedu od 2017. kada su na domaćem "Artemio Frankiju" slavili u još jednoj goleadi rezultatom 5:4. Inter je slavio u oba prošlogodišnja meča u ligi, uključujući triler od sedam golova na "Đuzepe Meaci". Na ovom meču igrala su oba srpska reprezentativca u Fiorentini Dušan Vlahović i Nikola Milenković.

Ovoga puta Viola je bila na dobrom putu da konačno ostvari pobedu. Najpre je Sotil je u 23. minutu zatresao merežu Milaneza, Fiorentina je imala igru, a poluvremen je završeno tim rezultatom.

U nastavku meča u 52. minutu, Barela je proigrao Darmiana, koji je ostao sam na ivici peterca i nije imao težak posao, a onda u 55. Džeko donosi prednost.

 

Sjajan korner izveo je Čalhanoglu, a Biragi u skoku nije mogao da parira Džeku.

Do kraja meča bilo je dosta napada i pokuašaja obe ekipe da postignu gol, ali domaći nisu uspeli da izjednače.

Za to vreme Inter je bio u ofanzivi i tačnu na pobedu je stavio Perišić golom u 87. minutu za odnošenje bodova iz Firence.

U drugom meču večeri Atalanta je pobedila Sasuolo sa 2:1. Golove su postigli za Atalantu (Gosens 3, Zapakosta 37,) dok je ua Sasuolo strelac bio Berardi u 44. minutu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Video: Mina Vrbaški u društvu fudbalera Fiorentine i njegovih drugara

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA