≫ 

Dobro veče, Baloteli je ponovo tu: Mario golom otkinuo bod Bešiktašu, pa izazvao tuču na kraju meča!

Pogodak je proslavio provocirajući trenera domaćeg tima

  • 2
Mario Baloteli Foto: Youtube/BlobTube

Kontroverzni italijanski fudbaler Mario Baloteli obeležio je večerašnji remi između Bešiktaša i Adana Demirspora 3:3 pošto je u drugom poluvreme u golom i asistencijom direktno otkinuo dva boda lideru šampionata Turske.

Bešiktaš je u meču 6. kola vodio 3:0, a do prednosti je stigao golovima Montera u 20, Jozefa u 43. i Jilmaza u 52. minutu.

Anada je u 60. minutu smanjila prednost, a nadu u čudo produbio je upravo Baloteli u 79. minutu, nedugo nakon što je ušao u igru.

Pogodak je proslavio provocirajući trenera domaćeg tima, koji je nedavno izjavio da Baloteli nema mozak, a ovaj je znao kako da mu odgovori.

Italijan je dao ogroman doprinos i u izjednačujućem golu gostujućeg tima, a ovaj pogodak pao je u sedmom minutu nadoknade vremena.

Uprkos remiju i ispuštena tri gola prednosti, Bešitaš je i dalje prvi sa bodom više u odnosu na Trabzon, ali i sa utakmicom više, pa postoji šansa da sklizne na drugo mesto posle ovog kola.

Sa druge strane, Adana je stigla do četvrtog remije i više naginje donjem nego li gornjem delu tabele.

Video: Kolubara prekasno postigla gol nade: Andrić u prvom minutu nadoknade samo ublažio poraz od Vojvodine

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA