Fudbaler Borca pogođen cipelom u glavu: Detalji haosa posle upada navijača Veleža na teren

Utakmica će biti registrovana službenim rezultatom u korist Banjalučana

  • 5
FK Borac Banjaluka Printskrin: Youtube/Emira x

Jovo Lukić, napadač banjalučkog Borca, jedan je od igrača koji su izvukli deblji kraj tokom napada navijača Veleža koji su ulaskom na teren prekinuli derbi Premijer lige Bosne i Hercegovine!

U izjavi za portal "Sport Sport.ba", Lukić je priznao da je napadnut od strane domaćina u trenutku kada je izbio haos. Podsetimo, do prekida je došlo posle drugog gola Borca u 81. minutu.

- Pobegao sam sa terena i krenuo u tunel i tada sam dobio cipelu u glavu - poručio je Lukić.

Problema je imai i predsednik Borca Dejan Lukendić.

- Nisam se osećao bezbedno budući da sam doživeo napad. Zahvaljujem ljudima iz Veleža koji su bili korektni. Kad dođe do fizičkog napada, to onda nije to. Ovo nisu pravi navijači Veleža. Još jednom se zahvaljujem ljudima u Veleža koji su uradili sve što je bilo u njihovoj moći - rekao je Lukendić za pomenuti portal.

Ova utakmica je imala i "treće poluvreme" s obzirom na to da su huligani u toku noći napali sudije sa meča, a tom prilikom su im bakljama zapalili automobil.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Чича

    22. septembar 2021 | 09:01

    Чујем ли ја то у позадини “Уби србина”?!

  • koljite se sami

    22. septembar 2021 | 10:44

    Nije ovdje problem so ce biti 3-0 nego problem sto postoji ova nakarada od drzave gdje svaka bagra ima pravop da oduzme zivot nekome i za to biude nagradjena od nazovi suda u bih..pod hitno ovo rasturiti i svako sebi..pa nek se kolju izmedju sebe

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA