Nikad viđena konferencija Barselone: Kuman "ispalio" novinare i otišao posle 2 minuta i 49 sekundi

Holanđanin izašao, pročitao izjavu i - otišao

  • 1

Nakon što je Barselona izgubila od Bajerna u Ligi šampiona (3:0) i igrala samo 1:1 sa Granadom (oba meča na domaćem terenu), sudbina trenera Ronalda Kumana na Nou Kampu je i te kako neizvesna!

Španski mediji pišu da mu pred mečs a Kadizom u četvrtak "visi mač nad glavom" i da je bivši ukoliko ne pobedi. S druge strane, Holanđanin je održao nikad kraću konferenciju koju je napustio posle dva minuta i 49 sekundi!

Na pitanja novinara nije odgovarao, samo je pročitao izjavu i otišao.

- Klub je sa mnom u situaciji rekonstrukcije. Finansijska situacija povezana je sa sportom, što znači da moramo da obnovimo sastav bez velikih ulaganja. Fudbalu je potrebno vreme, mladi ljudi za dve godine mogu da postanu svetske zvezde. Dobra stvar je što će mladi igrači imati mogućnosti kakve su imali Ćavi i Inijesta, ali to zahteva strpljenje. Biće veliki uspeh ako u Primeri ostvarimo visok plasman. U LŠ ne možete da očekujete čuda - pročitao je Kuman izjavu, a zatim napustio konferenciju.

(Telegraf-rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BOSANAC

    22. septembar 2021 | 15:23

    Treba ga izbacit, otjerat golgetera Lus Suareza a zna da ce Mesi otic, to moze samo tupa osoba koja gleda sebe i svoje sugradjane iz Holandije. Luis je bolji od Depaya za klasu a on ga izbaci kao kantu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA