Skandalozna izjava predsednika Veleža: "Neka sudija povede računa o kolima, zapalila se zbog kočionog sistema"

Šemsudin Hasić imao je svoj komentar na dešavanja tokom i posle utakmice između Veleža i Borca iz Banjaluke

  • 3
Navijači Veleza

Foto: Twitter/Printscreen

Prekid derbija između Veleža i Borca iz Banjaluke, kao i događaji nakon derbija, uslovili su predsednika mostarskog kluba Šemsudina Hasića da prokomentariše sva zbivanja. Iako se očekivalo da će on osuditi sve što su navijači uradili, desilo se suprotno.

Naime, on je optužio sudiju Sabriju Topalovića da je slabo održavao svoj automobil i kaže da je došlo do poraza zbog kvara na kočionom sistemu.

- Ja već imam prve indikacije da je sudija Topalović slabo održavao automobil i da je do požara došlo zbog zapaljenja kočionog sistema, te da se požar preneo na kompletan auto. Mislim i da je njegovim upravljačkim mehanizmom upravljano sa daljine, tako da nije mogao kontrolisati svoj auto. Drago bi mi bil oda ubuduće svi oni koji puno putuju povedu malo računa o ispravnosti upravljačkog i kočionog sistema - sarkastično je za Klix.ba komentarisao predsednik Veleža.

Istina je zapravo da su huligani Veleža napali vozilo u tunelu Lendava na izlazu iz Jablanice. Sa sudijom Topalovićem, u automobilu su se nalazili Admir Šehović i član Komisije za sudije, Adnan Alispahić. Petorica huligana su presrela automobil, prvo su ubacili baklju, a nakon toga su metalnim šipkama napali trojac iz automobila. Za napadačima se i dalje traga, prema pisanju bosansko-hercegovačkih medija.

Utakmica Veleža i Borca je prekinuta u 82. minutu, nakon što su navijači domaćina utrčali na teren nakon što je Stojan Vranješ postigao pogodak za goste za 0:2. Delegat je odlučio da nema uslova za igru i registrovao je meč službenim rezultatom u korist Banjalučana.

Video: Fudbaleri Vojvodine tražili penal, sudija čekao odgovor iz VAR sobe: Asistencija je ubrzo stigla

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA