≫ 

Pogledajte čitavu konferenciju Stanojevića: Besneo zbog Zvezdinog odlaganja, napustio prostoriju bez pitanja

Odavno nismo videli trenera Partizana sa ovakvim medijskim nastupom

  • 40

Partizan će sutra igrati protiv Mladosti u Lučanima, Zvezda neće igrati sa Voždovcem. Razlog je virus, ali u crno-belom taboru ne veruju večitom rivalu. Toliko da je trener Aleksandar Stanojević danas istupio pred kamere na regularnoj konferenciji za medije i osuo paljbu po crveno-belima i čitavoj ligi.

Nije nimalo bio zadovoljan činjenicom da se meč Zvezde i Voždovca odlaže "zbog toga što tri igrača imaju dijareju" i zbog toga što će "Novi Pazar igrati umoran pred praznim tribinama u subotu". Smatra da je sve prevšilo meru, nazvao je to i "bezobrazlukom" i "skandalom", a sve naočigled zapanjenih pogleda novinara.

Kada je završio svoje petominutno izlaganje, Aleksandar Stanojević nije dozvolio da mu se postavi nijedno jedino pitanje, već je napustio prostoriju naočigled zapanjenih pogleda pristunih i PR-a ekipe, Biljane Obradović.

Pogledajte kako je izgledala burna i turbulentna konferencija za medije na stadionu u Humskoj u videu na početku ovog teksta.

Video: Stanojević o suđenju u derbiju: Nije bilo tendenciozno, nisam osetio nameru kod sudija i iz VAR sobe

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Shone

    22. septembar 2021 | 16:20

    Ja kao zvezdas, po prvi put Cu se složiti sa ovim trenerom! Stvarno je sramota da jedna ekipa ne moze da odigra utakmicu zbog bolesti nekoliko igrača! Zbog čega se onda na platnom spisku nalazi 40 igrača, ako ne mogu da odigraju utakmicu protiv Vozdovca, koja je, bez ljutnje "zmajeva", prosečna ekipa!

  • CR7

    22. septembar 2021 | 18:43

    Pozdravlja te SUMA

  • mange

    22. septembar 2021 | 18:53

    covek konstantno na svakoj utakmici vrsi pritisak i vredja sudije. i niko nista!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA