≫ 

"Ne želim više da ćutim": Oglasio se Suma, uskoro će da kaže sve što ima o svom statusu u Partizanu

Gvinejac bi trebalo da kaže šta ima od 19 sati, tako je najavio na svojoj instagram stranici

  • 23
Partizan - Santa Klara

Foto: Nikola Tomić

Fudbaler Partizana Sejduba Suma oglasiće se povodom svog statusa u klubu, u ekipi kod Aleksandra Stanojevića, najavio je na svom Instagram nalogu.

- Za sat vremena biću uživo na Instagramu jer mnogo ljudi želi da me pita šta se dešava i ja ću im reći istinu. Ne želim više da ćutim, moram reći šta imam - napisao je Suma.

Podsetimo da je Gvinejac van sastava još od starta sezone kod Stanojevića, trener crno-belih mu ne daje šansu, navodno zbog povrede koja ga je unazadila da bude u takmičarskom ritmu. Sve u svemu, ostaje nam da sačekamo 19 sati i da čujemo i vidimo šta Suma ima da kaže o svemu tome.

Na objavi koju je "okačio", postavio je i fotografiju u društvu sa dvojicom igrača koji više nisu u klubu, obojice stranaca - Asana i Sadika.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Seydouba Soumah ⚽️⚽️⚽️ B❤S 🇬🇳 (@seydoubasoumah)

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BRaVO Suma

    22. septembar 2021 | 18:19

    BRAVO Suma..svi partizanovci su uz tebe...slobodno pricaj o izdaju kupa i zasto si im spravom bacio lazunu medalju a oni se okitili laznim kupom..bravo majstore ti si BOG za sve njih...samo naprijed i hrabro...

  • Mire

    22. septembar 2021 | 18:55

    Upravu je suma od kako je došao stanojica suma malo igra a naj bolji je u Partizanu . Dali je mali stanojica mini rasista ! .

  • Hulk

    22. septembar 2021 | 18:41

    Raspad sistema.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA