≫ 

Čukarički zaustavio nalet Napretka i slavio u Kruševcu, Proleter oživeo i pokorio Suboticu

Ovo je tek drugi trijumf Proletera ove sezone i trebaće im nekoliko ovakvih partija kako bi uspeli da pobegnu sa dna gde sada zauzimaju drugo mesto otpozadi

  • 1
čukarički Foto: MN Press

Fudbaleri Čukaričkog uspeli su u 10. kolu Superlige Srbije da zaustave žestok nalet Napretka i savladaju ga u Kruševcu sa 2:1.

Upravo je Čuka ta koja je stigla sada na samo bod od trećeplasiranog Napretka, ali uz jedan meč manje.

Poveli su gosti sa Banovog brda već u 12. minutu preko Jovana Lukića, a izjednačenje je stiglo u 58. minutu kada je Saša Marjanović vratio nadu u ceo plen.

Ipak, za domaćina nije bilo ni pola plena nakon što je Đorđe Jovanović u 71. minutu zatresao mrežu i aminovao pobedu svog tima od 2:1.

Istim rezultatom je slavio i Proleter u Subotici protiv Spartaka, a moglo je i da bude ubedljivije da nisu centimetri odlučivali u prvom poluvremenu.

U 25. minutu je Bertalan Kun krunisao prelepu akciju u tri poteza, te je sa desne strane kaznenog otvorio nogu i pogodio suprotni ugao za vođstvo Proletera.

VAR je morao da radi nekih 10 minuta kako bi se u 30. minutu ustanovilo da li je Ortizov gol regularan, ali je na kraju dosuđen ofsajd.

Samo 18 minuta pre kraja, Luka Bijelović vraća egal na severu Srbije i svi su pomislili da će se tako i meč završiti, ali gosti iz Novog Sada uspevao u 87. minutu da izvojevaju pobedu.

Ovo je tek drugi trijumf Proletera ove sezone i trebaće im nekoliko ovakvih partija kako bi uspeli da pobegnu sa dna gde sada zauzimaju drugo mesto otpozadi u nacionalnom prvenstvu.

Video: Kolubara prekasno postigla gol nade: Andrić u prvom minutu nadoknade samo ublažio poraz od Vojvodine

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Uros

    22. septembar 2021 | 19:51

    Pa moraju vrate bodove zbog opstanka prosle sezone..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA