≫ 

Srbi videli najsmešniji autogol decenije: Sevilja rešila Valensiju za 19 minuta, Lato neće spavati večeras!

Trojac Srba je bio deo ovog derbija, a dvojica su su stigla do pobede

  • 0
Latov autogol Foto: Printscreen/Streamja

Fudbaleri Sevilje su u šestom kolu Primere odradili sav posao u prvih dvadesetak minuta, te na kraju slavili protiv Valensije sa 3:1.

Trojica Srba su bili akteri meča - Nemanja Gudelj je ušao u igru od 77. minutu i nešto kasnije zaradio žuti karton, dok je njegov saigrač u Sevilji, Marko Dmitrović, utakmicu odgledao sa klupe.

Ni Uroš Račić u timu iz Valensije nije dobio šansu na ovom susretu koji je rešen veoma rano, a kasnije je bila sve patnja za "slepe miševe".

Papu Gomez je već u trećem minutu doneo prednost Andaližanima, da bi u 15. Lato postigao autogol za ranih 2:0 - ali ne bilo kakav autogol, nego najbolji u proteklih najmanje 10 godina.

Montiel je centrirao, a njega je lopta u bloku udarila skoro kod aut linije, da bi taj "balon" direktno odskočio ispred golmana Mamardašvilija koji ni sa svojom visinom nije mogao dohvatiti. Krajnje komično.

Mat u tri poteza je kompletirao Rafa Mir koji je u 22. minutu na asistenciju Regesa, kojeg je kasnije zamenio Gudelj, zaključio svu priču.

Kasnije, u 31. minutu, Duro je smanjio na 3:1, ali kako je vreme odmicalo, Valensija se mirila sa sudbinom.

U istom terminu, Espanjol je uspeo da savlada Alaves na svom terenu sa 1:0, a jedini gol postigao je Raul De Tomas - i to iz trećeg pokušaja.

De Tomas je dva puta morao da čeka VAR, prvo u trećem, a onda i u 18. minutu. U oba navrata mu je sviran ofsajd i poništen pogodak.

Već u 53. minutu nije bilo dileme. Duarte je skrivio jedanaesterac, a De Tomas je preuzeo odgovornost i pogodio sa bele tačke za pobedu.

Video: Kolubara prekasno postigla gol nade: Andrić u prvom minutu nadoknade samo ublažio poraz od Vojvodine

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA