≫ 

PSŽ se opet spasavao u nadoknadi, Hakimi pogodio u 94. za nastavak perfektnog niza

Mec bio na pragu senzacije

  • 0
pari sen žermen Foto: Tanjug/Ap

Pari Sen Žermen je nastavio da niže pobede u Francuskoj, istina i drugu zaredom je završio sebi tek u nadoknadi vremena - 1:2.

Mec se junački držao protiv renomiranog rivala, milijardera iz Pariza, kojima je nedostajeo Mesi, ali ne i ogroman kvalitet oličen u Nejmaru, Hakimiju, Ikardiju, Embapeu i ostalima.

Upravo je Hakimi ovog puta bio ispred svih, obavio je napadačku ulogu pre svojih ubojitijih saigrača i sebi prilepio etiketu junaka meča - sa dva gola.

nejmar Foto: Tanjug/Ap

Marokanac je pogađao u 5. i 94. minutu, i tako bio najzaslužniji za nova tri boda čete Maurisija Poketina. Podsetimo da je Pari Sen Žermen u minuloj rundi na gotovo identičan način sa Lionom, takođe u nadoknadi pobedio rezultatom 2:1, samo što je strelac bio Mauro Ikardi.

Ovog puta, uz igrača više od 92. minuta, gosti su uspeli da slome otpor ekipe koja će na prvu pobedu u šampionatu morati da sačeka minimum do naredne runde.

PSŽ ostaje suvereno prvi na tabeli sa svih sedam pobeda.

frederik antoaneti Foto: Tanjug/Ap

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA