≫ 

Voždovac ostao bez trenera posle odlaganja meča sa Zvezdom

Rogan napustio Zmajeve, očekuje se imenovanje njegove zamene

  • 6
Predrag Rogan Foto: MN Press

U danu kada im je odložen meč sa Crvenom zvezdom, što je dovelo i do oštre reakcije u Partizanu, fudbalski klub Voždovac ostao je i bez trenera Preadraga Rogana s kojim je sporazumno raskinuta saradnja.

Rogan je na klupi Voždovca sedeo nešto više od pet meseci. Tim je preuzeo prošle sezone u jako delikatnom momentu i uz četiri pobede, dva poraza i remijem u poslednjem kolu izborio opstanak u elitnom rangu takmičenja. U tekućoj sezoni je na devet utakmica upisao četiri pobede i pet poraza.

Generalni direktor kluba Miloš Marković zahvalio se 47-godišnjem stručnjaku na saradnji i poželeo mu sreću u nastavku karijere.

- Rogan je preuzeo ulogu šefa struke u veoma nezgodnom trenutku, prihvatio je veliki izazov tada i na tome smo mu veoma zahvalni. Iako smo na startu nove sezone imali težak raspored, stanje na tabeli nije još uvek toliko alarmantno. Međutim, došli smo do zaključka da nam statovi u vezi sa strukom i dugoročnom vizijom i planovima nisu usaglašeni, te smo sporazumno doneli odluku o prekidu saradnje. Roganu i njegovim saradnicima kao klub želimo mnogo sreće i uspeha u nastavku njihovih karijera - poručio je Mirković.

Rogan je u aprilu ove godine došao u klub sa svoja dva pomoćnika, Brankom Mirjačićem i Đorđem Jorovićem, kao i kondicionim trenerom Miroslavom Sredićem. Ugovori sa Mirjačićem i Sredićem takođe su sporazumno raskinuti, dok je Jorović protekle nedelje napustio klub zbog angažmana u inostranstvu.

Rukovodstvo kluba će u tokom dana zvanično predstaviti novog trenera, kao i stručni štab koji će u nastavku sezone predvoditi Zmajeve.

>>> Muči se Barselona od početka sezone, nije to više supersila, a posle remija s Granadom kod kuće, večeras (22.00) gostuje Kadizu, osokoljenom posle trijumfa nad Seltom u gostima. Kvota na dvojku je 1,65, a na duplu šansu 1X 2,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Kadiz - Barselona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    23. septembar 2021 | 09:32

    Nije hteo da pusti Zvezdu pa morali da odlože dok ga ne smene

  • Лаже Сума, лаже и Асано

    23. septembar 2021 | 09:44

    Дајте још неку изјаву интелигентног Ивице и бесне Станојке.

  • FILIP

    23. septembar 2021 | 07:37

    Izem ti ligu , menjaju se treneri ko carape ! A kvalitet sve slabiji ! Ni jedan trener iz prve lige ne bi mogao da vodi treceligasa u Evropi .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA