≫ 

Bomba Zvezdinog klinca i spektakularan meč od 8 golova u Prvoj ligi Srbije

Stanković se kandidovao za gol kola

  • 0
FK Grafičar

Printskrin: Youtube/Prva liga Srbije

Nikola Stanković, fudbaler Crvene zvezde na pozajmici u Grafičaru, postigao je sjajan gol na gostovanju Inđiji u sredu popodne!

Igrao se 23. minut kada je Mituljikić, takođe Zvezdin klinac, odlično ostavio Stankoviću loptu na nekih 20-ak metara, a ovaj je iz prve tukao direktno u rašlje golmana domaćina Vukašinovića.

Bio je to gol za vođstvo Grafičara od 2:0, ali je Inđija pogocima Milosavljeva, Stojanovića i Žakule preokrenula već do odmora. Na kraju je domaćin slavio sa visokoih 5:3, posle golova Desančića i Nedeljkovića u uvodnih 10 minuta nastavka.

Što se tiče samog Stankovića, on je ponikao na Marakani i sjajnim ranijim partijama u Grafičaru nagrađen je odlaskom na pripreme Zvezde i produžetkom ugovora do 2025. godine.

Inđija je ovom pobedom zasela na tron Prve lige Srbije sa 19 bodoba iz osam kola, dva više od Mačve i novosadske Mladosti. Što se tiče Grafičara, Zvezdina filijala je pretposlednja sa samo četiri osvojena boda.

>>> Posle remija u derbiju, s dosta kadrovskih problema, Partizan danas (17.50) gostuje u Lučanima, gde ga čeka Mladost koja ove sezone igra ispod svih očekivanja. Kvota na dvojku je 1,20, a na Sigurnu pobedu (trijumf bez primljenog gola) 1,88. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mladost Lučani - Partizan

Video: Surdulica videla lob sa 30 metara: Evrogol mladog Milovanovića je jedan od najlepših ove godine

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA