≫ 

Majstorije na Banjici i 2 strašna gola, Rad igra "kao navijen" od dolaska bivšeg štopera Zvezde na klupu

Derbi protiv Zlatibora obeležio je Luka Gojković sa dva prelepa pogotka

  • 0

Dolazak Zorana Rendulića na klupu Rada pre nekoliko dana ispostavio se kao pun pogodak, jer su Građevinari pod komandom bivšeg štopera Crvene zvezde ostavrili dva trijumfa protiv prošlogodišnjih superligaša.

Nakon što su dobili Bačku u gostima rezultatom 1:0, Rad je u sredu popodne savladao Zlatibor (2:1) na krilima dvostrukog strelca Luke Gojkovića - 3. i 28. minut!

Nisu to bili obični golovi, već majstorije Radove "desetke" koji je utakmicu otvorio lobom u 16 metara, a zatim je sa ivice kaznenog prostora "zavrnuo" loptu u rašlje. To su ujedno i prvi golovi u sezoni 21-godišnjeg Gojkovića koji je na Banjicu stigao zimus iz IMT-a.

Rad se sa ova dva trijumfa malo digao na tabeli i sada je sedmi sa 12 osvojenih bodova. Inđija je prva sa 19, nakon pobede od 5:3 gde su primili evrogol od Zvezdinog klinca, dok Mačva i Mladost imaju po 17.

>>> Posle remija u derbiju, s dosta kadrovskih problema, Partizan danas (17.50) gostuje u Lučanima, gde ga čeka Mladost koja ove sezone igra ispod svih očekivanja. Kvota na dvojku je 1,20, a na Sigurnu pobedu (trijumf bez primljenog gola) 1,88. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mladost Lučani - Partizan

Video: Marko Mirić proživljava drugu mladost: Prvi šut mu je golman odbranio, ali je onda izveo majstoriju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA