≫ 

Ludilo u Bosni: Pas uleteo na teren i izveo dribling bolji nego fudbaleri, a onda je utrčala i mačka

Ovo kuče bi moglo da dobije ulogu u novom filmu: "Badi: Pas fudbaler"

  • 1
Pas na terenu

Printskrin: Youtube/Arena Sport TV

Svima je jasno da fudbal u Bosni i Hercegovini nije na najvišem nivou, što se ogleda i igrama njihovih klubova u Evropi. Ovu tvrdnju podstiče i činjenica da su se na utakmici između Slobode iz Tuzle i Posušja, mogli videti i "nezvani" gosti  u vidu psa u prvom poluvremenu, koji je čak uspeo i da "provuče" loptu kroz noge jednom igraču, a potom i u drugom poluvremenu, kada je jedna mačka pronašla svojih "pet minuta slave".

Posušje iako se nalazi na samom začelju tabele, uspelo je da izvuče bod zlatan vredan protiv Slobode (1:1), ali ipak, to nije ono što je oduševilo navijače, kao i one koji su ispratili "hajlajtse" ove utakmice.

Sama utakmica je prošla, verovali ili ne, u znaku dve životinje - psa i mačke.

Jedan pas je "utrčao" na teren i nakratko prekinuo utakmicu, štaviše, igrao je i fudbal s jednim igračem, te je uspeo da mu "provuče" loptu kroz noge što je oduševilo sve na stadionu. Ovo nije prošlo neopaženo ni kod mnogih stranih medija koji su preneli podelili snimak i nazvali ovog psa "opasnim driblerom".

 

Iako je ova igra psa prošla kao lep detalj na utakmici, nije se dugo čekalo na još jedan. Početak drugog poluvremena je obeležila još jedna životinja, ovoga puta to je bila mačka, koja nije želela da igra fudbal, samo je bežala od ostalih koji su želeli da je izbace.

Detalj s mačkom možete videti na 01:47 na snimku, dok psa možete u potpunosti ispratiti na 00:18.

Video: Obradović na pravom mestu i u pravo vreme: Uzalud su domaći tražili faul u napadu, gol je čist

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA