≫ 

"Ronaldo će biti menadžer Junajteda za 18 meseci"

Ukoliko Solskjer ne osvoji neke trofeje, Portugalca mnogi vide kao njegovu zamenu

  • 0
Kristijano Ronaldo

Foto: Tanjug / AP

Kristijano Ronaldo će za 18 meseci biti novi menadžer Mančester junajteda, tvrdi nekadašnji trener Totenhema Tim Šervud!

Šervud, koji je tokom karijere igrao za nekoliko premijerligaških klubova i reprezentaciju Engleske, ističe da je to razuman potez Junajteda ukoliko Ole Gunar Solskjer za to vreme ne osvoji Premijer ligu, Ligu šampiona ili eventualno FA Kup.

- Mogu da ga vidim na klupi Junajteda za 18 meseci. Mislim da će postati menadžer onog trenutka kada završi karijeru. On već poslednjih nekoliko godina daje instrukcije i sa klupe. Videli ste u finalu EP 2016. kada je bio uz selektora Portugalije, ali i tokom gostovanja Đavola u Švajcarskoj nedavno - rekao je Šervud i dodao:

- Mogu da se kladim da će da bude menadžer Junajteda za 18 meseci ako Solskjer ne bude imao rezultate. To nije onaj Ronaldo iz prvog mandata. On sada zna šta je potrebno i ako ima želju da stane pored menadžera i da određena upustva vi mu to morate dozvoliti. Nisam siguran da bi to radio sa nekim starijim trenerom, na primer da je Murinjo menadžer, ali isto tako morate da pitate Ronalda zašto smatra da je potrebno da ustaje.

Solskjer je inače na velikom udaru navijača i javnosti zbog ispadanja iz Liga kupa već na startu. Od dolaska u Junajted nije osvojio ništa, a najviše boli poraz u finalu Lige Evrope prošle sezone.

Sada, kada je u tim doveo Varana, Ronalda i Sanča, Solskjer je pod velikim pritiskom da sezonu završi osvajanjem barem jednog trofeja.

>>> Bavarska mašina je zagrejana, ruši sve redom, a na Bajernovom meniju večeras (20.30) je Grojter Firt - kvota na dvojku je 1,12, a na kombinazziju 2&3+ 1,20. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Grojter Firt - Bajern.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA