Futsaleri Srbije bez kapitena jure plasman u 1/4 finale SP: Mogu li Orlovi da sruše prvaka Evrope?

Pršić, Stojković i Momčilović neće moći da igraju protiv Portugalaca

  • 0
Futsal reprezentacija Srbije Printskrin: Youtube/ Fudbalski savez Srbije

Futsal reprezentacija Srbije je spremna za duel osmine finala Svetskog prvenstva u Litvaniji protiv selekcije Portugalije koji je na programu u petak veče od 19 časova (RTS 2)!

Orlovi su u sredu veče odradili poslednji trening pred, za mnoge članove ove generacije, meč karijere protiv aktuelnog prvaka Evrope kog na terenu predvodi legendarni Rikardinjo.

Nažalost, naš tim će biti oslabljen za ovaj meč jer kapiten Marko Pršić zbog povrede neće moći pomogne saigračima - dok Miloš Stojković (suspenzija) i čuvar mreže Nemanja Momčilović (oporovak posle preležanog koronavirusa) takođe neće biti u protokolu za ovaj susret.

- Nemamo pravo na grešku. Kada smo došli na ovo prvenstvo znali smo kakva nas grupa očekuje. Odigrali smo dve jake utakmice, protiv prvaka sveta Argentine i Irana koji je treća ekipa sveta. Sad idemo na prvaka Evrope i mislim da je konačno došao taj trenutak. Verujem u iznenađenje, pošto smo pričaju kako će favoriti da ostvare pobede u osmini finala. Ja baš verujem da ćemo mi biti ti koji će napraviti iznenađenje - rekao je Pršić koji se nadovezao na povredu:

- Imao sam peh da sma pre tri i po meseca operisao koleno. Oporavio sam se i mislio sam da ću da pokažem umeće na terenu. Sada je levi list odreagovao i osećam bolove.

U nastavku pogledajte i trening futsalera za meč sa Portugalijom, uz napomenu da pobednik ide na boljeg iz duela Španija - Češka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA