≫ 

TSC piše istoriju u derbiju sa Vojvodinom

TSC se nalazi na četvrtom mestu tabele Superlige Srbije sa 17 osvojenih bodova, dok je Vojvodina trenutno šesta sa 15 bodova.

  • 0
FK TSC Otvaranje Centralnog terena Fudbalske akademije TSC Foto: Promo/FK TSC

Pomoćni trener fudbalera TSC Spasoje Jelačić istakao je da tim očekuje pravi vojvođanski derbi, teška i zahtevna utakmica sa Vojvodinom.

TSC sutra od 16 sati dočekuje Novosađane u prvoj superligaškoj utakmici koja će se igrati na novom terenu stadiona „TSC Arena“ u Bačkoj Topoli.

- Očekuje nas utakmica na našem novom stadionu, čemu se svi mnogo radujemo. Siguran sam da će to biti zanimljiv i neizvesan meč, možemo slobodno reći i derbi ovog kola - rekao je Jelačić na konferenciji za medije.

On je dodao da protivnik ne može biti atraktivniji i zanimljiviji.

- Biće veoma izazovno igrati protiv kluba koji ima ozbiljnu i dugu tradiciju u srpskom fudbalu - rekao je Jelačić, naglasivši da se nada da će jezičak na vagi preći na stranu domaćina.

Video: TSC ima jedinstvenu travnatu podlogu u Srbiji

Kapiten Saša Tomanović izrazio je zadovoljstvo što klub počinje da igra na svom stadionu.

- Prvu zvaničnu utakmicu na novom terenu u Topoli igramo protiv dobrog protivnika. Biće neizvesno, iako protiv Vojvodine u poslednje dve sezone imamo pozitivan skor. Verujem da će se taj trend nastaviti i u ovoj i da ćemo pobedom dokazati da možemo da budemo još bolji-  rekao je Tomanović.

Video: Do pola srpska, a od pola mađarska zastava: Ovako je izgledala koreografija na tribinama TSC-a

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA